Spor Şampiyonlar Ligi: Juventus Real Madrid maçı hangi kanalda? Saat kaçta?

Şampiyonlar Ligi: Juventus Real Madrid maçı hangi kanalda? Saat kaçta?

Paylaş
Şampiyonlar Ligi: Juventus Real Madrid maçı hangi kanalda? Saat kaçta?

Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçlarında bugün Juventus Real Madrid, Sevillla Bayern Münih maçları oynanacak. Bu iki maçtan en çok rağbet gören karşılaşma ise elbette Juventus Real Madrid maçı olacak. Futbolseverler, deyim yerindeyse erken final niteliğindeki maçın hangi kanalda ve saat kaçta olduğunu büyük bir heyecanla merak ediyorlar.

Şampiyonlar Ligi çeyrek final heyecanı bugün itibariyle başlıyor. Bu akşam 21.45'te iki maç futbol aşkıyla yanıp tutuşanları bekliyor. Maçlardan biri Sevilla Bayern Münih, diğeri ise Juventus Real Madrid... Her iki karşılaşma da izleyenlere futbol ziyafeti verecek. fAKAT Bu maçlardan en çok göze çarpanı elbette Juventus Real Madrid karşılaşması... Bir yanda İtalyan devi Juventus diğer yanda İspanya'nın en en köklü kulübü Real Madrid...

Bu maç bir bakıma erken final niteliği taşıyor. Tüm futbolseverler heyecanla bu karşılaşmayı bekliyorlar. Maçın hangi kanalda ve saat kaçta başlayacağı ise merak ediliyor. Öte yandan müsabakayı Cüneyt Çakır'ın yönetecek olması da ayrı bir önem arz ediyor.



JUVENTUS REAL MADRİD MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Juventus Real Madrid maçı bu akşam saat 21.45'te Allianz Stadyumu'nda oynanacak. Müsabakayı Cüneyt Çakır yönetecek. Karşılaşma TRT 1'den naklen ve şifresiz olarak verilecek.

Muhtemel 11'ler

Juventus: Buffon, Barzagli, Chiellini, Sandro, Sciglio, Khedira, Matuidi, Cuadrado, Dybala, Costa, Higuain

Real Madrid: Navas, Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo, Modric, Casemiro, Kroos, Ronaldo, Benzema

REAL MADRİD AĞIR BASIYOR


İki takım son olarak geçen yıl Şampiyonlar Ligi finalinde karşı karşıya gelmişti. İlk yarısı 1-1 biten maçın ikinci yarısında 3 gol daha bulan Real Madrid tarih yazmış ve iki kez üst üste Şampiyonlar Ligi'ni kazanan ilk takım olmuştu.

İtalya Ligi'nde fırtınalar estiren Juventus'ta tek hedef Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu. İtalyan ekibi son 3 yılda iki kez final oynama başarısı gösterdi. Juventus 2015 yılında oynanan finalde Barcelona'ya 3-1 kaybetti. Geçen sezon oynanan finalde ise Real Madrid'e 4-1 yenildiler.

​Çakır ve ekibi yönetecek

2018 Dünya Kupası’nda da boy göstererecek Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Tarık Ongun üstlenecek. Elbette bu karşılaşmada gözler Juve’d e Pa ulo Dybala ile Real’d e Cristiano Ronaldo’nun üzerinde olacak. Ev sahibinde Pjanic ve Benatia cezalı olduğu için forma giyemeyecek. Son şampiyon İspanyol devinde ise önemli bir sorun bulunmuyor. İki takımın aralarında oynadıkları son 5 maçın 2’sini Real, 1’ini Juve kazanırken, 2 mücadele de beraberlikle sonuçlanmıştı.

Real ikinci çıkmıştı

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde H Grubu'nda mücadele eden Real Madrid Tottenham'ın lider tamamladığı grubu ikinci sırada tamamlamış PSG ile eşleşmişti. PSG'yi sahasında 3-1 yenen Ronaldo ve arkadaşları deplasmandaki maçı da 2-1 kazanarak çeyrek finale yükseldi ve Juventus'un rakibi oldu.

Juve Tottenham'ı geçti!

İtalya Serie A'da Napoli'den liderlik koltuğunu alan ve 4 puan fark atan Juventus oldukça formda. İtalya Ligi'nde 15 maçtır yenilmeyen ve son olarak Hakan Çalhanoğlulu Milan'ı 3-1 ile geçen siyah-beyazlılar Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid gibi gruptan 2. sırada çıkmıştı. Tottenham ile eşleşen Juventus ilk maçta 2-2 berabere kalsa da ikinci maçta tecrübesini konuşturdu ve 1-0 geride olduğu maçı 2-1 kazanarak adını çeyrek finale yazdırdı.









Haberin Devamı