Spor Şampiyonlar ligi kura çekimi saat kaçta? Avrupa Ligi kura çekimi hangi kanalda?

Şampiyonlar ligi kura çekimi saat kaçta? Avrupa Ligi kura çekimi hangi kanalda?

Paylaş
Şampiyonlar ligi kura çekimi saat kaçta? Avrupa Ligi kura çekimi hangi kanalda?

Bugün Fenerbehçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki; Medipol Başakşehir ve Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'ndeki muhtemel rakibi belli olacak. Tüm futbolseverlerin gözü kulağı kura çekiminde olacak. Takımlarının kiminle eşleşeceğini merak eden taraftarlar, televizyon ve internet başında olacak.

Fenerbahçe bu sene Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek için 3. ön eleme turunu geçmek zorunda... AYnı şekilde Beşiktaş ve Medipol Başakşehir de Avrupa Ligi'nde gruplara kalmak için 3. ön eleme turunda rakibini elemek zorunda... Bu nedenle kura çekimi büyük bir önem arz ediyor. Hem Şampiyonlar ligi hem de Avrupa Ligi kura çekimi bugün yapılacak. Takımlarının kimle eşleşeceğini merak eden taraftarlar ise "Şampiyonlar ligi kura çekimi saat kaçta? Avrupa Ligi kura çekimi hangi kanalda?" sorusunu soruyor.

Haberin Devamı

KURA ÇEKİMİ SAAT KAÇTA?

Şampiyonlar Ligi’nde kuralar, TSİ 13.00’te, Avrupa Ligi’nde ise TSİ 13.45 ve 15.00’te iki grup halinde çekilecek. Kura çekiminin hangi kanaldan yayınlanacağı henüz belli değil fakat UEFA'nın resmi sitesinden kura çekimini takip edebilirsiniz.

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman?

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda ilk maçlar 7-8 Ağustos, rövanşları 14 Ağustos, Avrupa Ligi’nde ise ilk maçlar 9 Ağustos, rövanşları ise 16 Ağustos’ta oynanacak. Avrupa Ligi’nde ise ilk maçlar 9 Ağustos, rövanşları ise 16 Ağustos’ta oynanacak.

Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri...

Benfica

Dinamo Kiev

PAOK veya Basel

Ajax veya Sturm Graz