Dinar Şampiyonlardan Başkan Sarı'ya ziyaret

Şampiyonlardan Başkan Sarı'ya ziyaret

Paylaş
Şampiyonlardan Başkan Sarı'ya ziyaret

Şampiyonlardan Başkan Sarı'ya ziyaret

Tahsin BAYTAR/DİNAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'da düzenlenen güreş müsabakasın toplam 16 madalya alarak il şampiyonu olan Dinar Anadolu İmam Hatip Lisesi güreş takımı, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı'yı ziyaret etti.

Afyonkarahisar'da Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen güreş müsabakalarına katılan Dinar Anadolu İmam Hatip Lisesi güreş takımı, serbest ve grekoromen stilde 11 altın, 4 gümüş ve 1 bronz madalya alarak il şampiyonu oldu. Dinar Belediyesi öncülüğünde ücretsiz olarak güreş eğitmenleri Cemalettin Bozkurt ve Baki Öztürk tarafından eğitilen güreş takımı, bölge şampiyonasına da gitmeye hak kazandı.

Madalya kazanan sporcular, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ceylan, güreş eğitmenleri Cemalettin Bozkurt ve Baki Öztürk ile Belediye Başkanı Nihat Sarı'yı makamında ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Nihat Sarı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Genç, dinamik, sağlıklı nesiller yetiştirmek amacıyla, gençlerimize ve çocuklarımıza sporu sevdirmek adına tüm olanaklarımızı seferber ediyoruz. Onların bu başarıları, kendinden sonra gelecek kardeşlerine de örnek olacak. Onlar bu başarı çıtalarını daha da yükselterek ilçemizi başarıdan başarıya götüreceklerdir. Tüm olanaklarımızla gençlerimizin her zaman yanında olduğumuzu bilmelerini isterim. Ayrıca bu başarıda emeği olan tüm öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımızla gurur duyuyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı