Spor Şampiyonluğa dev adım

Şampiyonluğa dev adım

Paylaş
Şampiyonluğa dev adım

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de konuk olduğu Gaziantepspor deplasmanından 3-0'lık galibiyetle ayrıldı. Sarı-Lacivertli takıma galibiyeti getiren golleri; 11. ve 34. dakikalarda Emanuel Emenike, 76. dakikada ise Moussa Sow attı

Spor Toto Süper Lig’deki Gaziantepspor Fenerbahçe karşılaşmasının ilk yarısını konuk ekip 2-0 önde bitirdi. 10. dakikada Kuyt’un uzun pasında Binya ve Stankevicius ikilisinin arasından sıyrılan Emenike, ceza sahası içinde düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 0-1 33. dakikada Emenike, Binya’nın göğsüne çarpan topu iyi takip etti. Emenike, rakibinden dönen topu plase vuruşla filelere gönderdi: 0-2. Karşılaşmanın ilk yarısı Fenerbahçe’nin 2-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı.

Fenerbahçe, etkili oyunun ikinci yarıda da sürdürdü. Sarı-Lacivertliler, 76. dakikada farkı 3'e çıkardı. Topu ceza sahasına kadar süren Moussa Sow, şık bir plaseyle ağları havalandırdı, skoru 3-0'a taşıdı.

Kadın ve çocuklardan büyük ilgi

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulunun, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun Gaziantepspor’a verdiği bir maç seyircisiz oynama cezasını onaylaması nedeniyle karşılaşmayı kadınlar ve çocuklar izledi. Karşılaşmaya iki takımın taraftarları büyük ilgi gösterdi. Taraftarlar saatler önce stada gelerek takımlarına destek verdi. Karşılaşma öncesi Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı görevlileri, jandarmanın kuruluşunun 175’inci yıl dönümü dolayısıyla hakemlere çiçek takdim etti.

Haberin Devamı