Spor Şampiyonluk maçında kavga gerginliği

Şampiyonluk maçında kavga gerginliği

Paylaş
Şampiyonluk maçında kavga gerginliği

Erzincan'da 1'inci amatör lig takımlarından Erzincanspor ile Tercan 17 Şubat Beldespor karşılaşmasında, futbolcular arasındaki kavgaya seyirci de karıştı

Bu sezon gruplarında ilk dörde kalan takımların mücadele ettiği play-off müsabakalarında Erzincanspor ile Tercan 17 Şubat Belediyespor finale kaldı. 13 Şubat Şehir Stadyumunda bugün oynanan maçta Erzincanspor ile Tercan 17 Şubat Beldespor, golsüz berabere kaldı. Maçın uzatma bölümünün 117’nci dakikasında gelişen Erzincanspor atağında Tayfun topu ağlara gönderdi.

Haberin Devamı

Ancak gole Tercanlı futbolcular ofsayt olduğu gerekçesiyle itiraz etti. Tercan 17 Şubat Belediyespor’lu bir yönetici orta hakeme saldırmak istedi. Bu arada diğer futbolcular da hakeme doğru koştu. Kısa süreli gerginlikte futbolcular ile taraftarın da karıştığı gerginlik yatıştırıldı. Tekrar başlayan maç normal süresinde tamamlandı ve Erzincanspor Amatör Kümede il şampiyon oldu.

Bitiş düdüğü ile birlikte Tercanlı futbolcular sevinen Erzincansporlu futbolculara saldırdı. Saha içerisinde yaşanan kargaşayı önlemek için mücadele veren polislerin bir ara düşmesi, tansiyonu artırdı. Ancak polis zamanında müdahale ederek olayları büyümeden sona erdirdi.

Recep DEMİRCİ/ ERZİNCAN, (DHA)