Türkiye (Son Dakika) Samsun'da bilezik vahşeti

Samsun'da bilezik vahşeti

Paylaş
Samsun'da bilezik vahşeti

Samsun'un Bafra ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi'nde 32 yaşındaki Aysel Erol, evinde bıçaklanarak öldürüldükten sonra kolundaki bilezikler alındı. Genç kadının 1 yaşındaki kızı Zeynep Gül Erol da dövülerek ağır yaralandı

Olay dün akşam Samsun'un Bafra ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki müstakil evde meydana geldi. Eve giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, Aysel Erol'u vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürdü. Daha sonra da kolundaki bilezikleri aldı. Genç kadının kızı Zeynep Gül Erol'u da öldüresiye döven şüpheliler kaçtı.

OKULDAN GELEN KIZI BULDU

Akşam okuldan çıkıp eve gelen 10 yaşındaki Songül Erol, annesini ve kardeşini kanlar içerisinde yerde görünce çığlık atıp yardım istedi. Eve gelen komşuları gördükleri manzara karşısında şok yaşadı. Durum hemen sağlık ekiplerine ve polise bildirildi.

Gelen ekipler, evde ve etrafında güvenlik önlemi alarak inceleme başlattı. Yaralı Zeynep Gül Erol, Bafra Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Eve gelen baba Kemal Erol ve yakınları sinir krizi geçirdi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

DHA

Haberin Devamı