Bilim - Teknoloji Samsung Experience 10 Launcher çıktı!
Paylaş
Samsung Experience 10 Launcher çıktı!

Samsung Experience 10 Launcher APK. dosyası bugün XDA geliştiricileri tarafından yayınlandı. Birçok yenilik ile gelen Samsung Experience 10 Launcher’ın indirme linki haberimizde yer alıyor

Samsung’un Galaxy S10 modeli ile kullanıma sunacağı Samsung Experience 10 Launcher bugün XDA geliştiricileri tarafından yayınlandı. Birçok yenilik ve daha fazla performans artışı ile gelen Experience 10 Launcher, şimdilik belli başlı Galaxy modellerinde çalışıyor. Peki, Experience 10 Launcher’ı yükleyebilmek için hangi cihaza ve hangi sürüme sahip olmanız gerekiyor?

Haberin Devamı

XDA geliştiricilerinin paylaşımına göre Experience 10 Launcher; Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, Galaxy Note FE, Galaxy S8, Galaxy S8+, Galaxy Note 8, Galaxy S9, Galaxy S9+ ve Galaxy Note 9 modellerinde çalışıyor. Ayrıca bu modellerde Android Oreo güncellemesinin yüklü olması da gerekiyor.

Android 9.0 Pie için tasarlanan Experience 10 Launcher şimdilik APK. dosyası olarak çok stabil olmasa da bu modellere yüklenebiliyor. Buradaki linkten Experience 10 arayüzünün APK. dosyasını indirebilirsiniz.

İndirdiğiniz Experience 10 Launcher APK. dosyasını yüklerken sorun yaşarsanız; Ayarlar>Güvenlik>Bilinmeyen Kaynaklar bölümünden bilinmeyen kaynaklara izin vermeniz gerekiyor. Daha sonra indirdiğiniz dosyayı yükleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Microsoft Office 2019 çıktı!