Yaşam Samsung Galaxy S7 Türkiye fiyatı belli oldu!

Samsung Galaxy S7 Türkiye fiyatı belli oldu!

Paylaş
Samsung Galaxy S7 Türkiye fiyatı belli oldu!

MWC 2016'da duyurulan Samsung Galaxy S7 Türkiye fiyatı ile karşımızda

Samsung Galaxy S7 Türkiye fiyatı ne kadar?

Haberin Devamı

Akıllı telefon pazarının önde gelen isimlerinden Samsung, Galaxy S7 ve Galaxy S7 Egde modelleriyle MWC 2016’da adeta gövde gösterişi yapmıştı. Şimdi ise bu modellerin fiyatı ile karşınızdayız.

Açıklanan rakamlara göre Samsung, Galaxy S7 Türkiye fiyatı olarak 2799 TL, Galaxy S7 Edge Türkiye fiyatı olarak ise 3299 TL’yi uygun görmüş. Bu rakamlar güncel döviz kuru ve vergiler düşünüldüğünde makul görünüyor. Yurtdışında 649 Dolardan satışa çıkacak olan modeller için Türkiye fiyatları bakalım Samsung’a umduğunu verecek mi?

Samsung’un daimi rakibi Apple tarafında ise rakamların 3000 TL’nin üzerinde olduğunu hatırlatalım. Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modelleri 14 Mart tarihinde Türkiye’de satışa çıkacak. Baz model 32 GB olacak, depolama alanına paralel olarak fiyatlar artış gösterecek.

Haberin Devamı

Galaxy Note 4 modelinden bu yana Samsung, Türkiye pazarını son derece önemsiyor. Telefonun satışa çıkacağı tarih de bunu doğruluyor. Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modelleri dünya ile aynı hafta içerisinde Türkiye’de raflardaki yerini alacak.

Galaxy S7 için en iyi 5 kılıf!