Yaşam Samsung Galaxy S7'nin metal kasası görüldü!

Samsung Galaxy S7'nin metal kasası görüldü!

Paylaş
Samsung Galaxy S7'nin metal kasası görüldü!

Artık Samsung Galaxy S7'nin üretim aşamasında olduğuna dair bir şüphe yok

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un sıradaki amiral gemisi, kullanıcılar ve teknoloji basını tarafından merakla bekleniyor. Firmanın bu yeni cihazı 2016’nın ilk çeyreğinde satılmak üzere yetiştirmesi gerekiyor. Galaxy S7 modelinin Ocak veya Şubat aylarında duyurulması bekleniyor. Teknik özelliklerine ilişkin çok sayıda bilgiye sahip olsak da cihazın kasası şimdiye kadar hiç ortaya çıkmamıştı.

Haberin Devamı

Haberimizin içerisinde yer alan fotoğraflar, Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S7’ye ait. Tasarımsal olarak cihazın, Galaxy S6 ve Galaxy Note 5 ile oldukça benzer olduğunu söylemeliyiz. Samsung aynı çizgileri korumayı tercih etmiş. Kasada özel olarak dikkat çeken bir şey şimdilik görünmüyor. Telefonun magnezyum alaşımlı bir gövdeye sahip olacağı söyleniyordu ancak bunu fotoğraflardan anlamak mümkün değil. En azından yine metal gövdeli olacağını söyleyebiliriz. Telefonun iç yapısı iPhone modellerinin içine çok daha fazla benzetilmiş gibi duruyor. Bir tarafta pil ve yanda ince bir şerit şeklinde anakartın konumlandırılacağını anlamak mümkün.

Samsung Galaxy S7 modeli toplamda 4 farklı versiyon ile karşımıza çıkacak. 5.1 inç ve 6 inç arasında ekran boyutlarıyla satışa çıkacak olan cihazların Quad HD ekran çözünürlüğüne sahip olması bekleniyor. Ayrıca bu versiyonlar kendi aralarında Snapdragon 820 kullanan ve Exynos 8890 kullananlar olarak ayrılacak.

Haberin Devamı

Asus, yeni iPhone kılıfıyla dalga geçti!