Yaşam Samsung Galaxy View sonunda resmiyet kazandı!

Samsung Galaxy View sonunda resmiyet kazandı!

Paylaş
Samsung Galaxy View sonunda resmiyet kazandı!

Dev ekranlı tablet Samsung Galaxy View, sonunda resmiyet kazandı

Piyasadaki en büyük ekranlı Android cihazlardan biri olarak karşımıza çıkacak olan Samsung Galaxy View’i IFA 2015’ten beri gündeme getiriyoruz. Geçtiğimiz günlerde yanlışlıkla satışa çıkarılan ürün, kısa süre sonra alışveriş sitesinden silinmişti. Şimdi se Samsung’un CEO’sundan bir açıklama geldi ve Galaxy View isimli tablet bilgisayar doğrulandı.

Haberin Devamı

“Samsung, kullanıcılara en iyi mobil deneyimi getiriyor. Galaxy View ile yapılabilecekler konusunda çok heyecanlıyız.” Şeklinde bir açıklama yapan JK Shin, böylelikle yeni tableti resmi olarak doğrulamış oldu. Cihazın fiyatı hakkında resmi bir bilgi gelmemiş olsa da, Adoroma isimli sitenin bu yeni tableti 599 Dolardan satışa çıkardığını hatırlatalım.

18.4 inçlik dev ekranında 1080 x 1920 piksel çözünürlük sunacak olan Galaxy View’in içerisinde ise Exynos 7580 yongası bulunuyor. 2 GB RAM ile desteklenen bu yonga, 8 çekirdekli ve 1.6 GHz hızında bir işlemciye sahip. 16 ve 32 GB depolama seçenekleriyle gelecek olan üründe micro SD kart yuvası bulunuyor. 5700 mAh kapasiteli bir pil ile çalışacak olan bu dev, 4G LTE ve Wi-fi sunan opsiyonlar ile satışa çıkacak. Ürünün kalınlığı 11.9 mm olacak. Detaylar şimdilik bu kadar.

Haberin Devamı

HTC One A9 hakkında üzücü gerçekler!