Yaşam Samsung Gear S2 akıllı saatin satış rakamları sevindirici!

Samsung Gear S2 akıllı saatin satış rakamları sevindirici!

Paylaş
Samsung Gear S2 akıllı saatin satış rakamları sevindirici!

IFA 2015'in yıldızlarından Samsung Gear S2 isimli akıllı saat bazı ülkelerde satışa çıktı.

Haberin Devamı

Eylül ayının başında Berlin’de düzenlenen IFA 2015 fuarı, mobil sektörde önemli ürünlere sahne olmuştu. Neredeyse tüm akıllı telefon üreticilerinin yeni akıllı saatlerini ve akıllı telefonlarını duyurduğu fuarda en dikkat çeken akıllı saat Samsung Gear S2 olmuştu.

Tizen işletim sistemli Gear S2, piyasadaki tüm akıllı saatlerden daha uzun bir pil ömrüne ve zekice tasarlanmış özelliklere sahip. Modelin ekranının etrafındaki çemberin dönmesiyle cihazın kullanım deneyimi dikkat çekici hale getirilmiş. Bu özelliği ile de tüm akıllı saatlerden ayrılıyor. Ürünün Türkiye’de satışa çıkıp çıkmayacağı konusunda henüz bir bilgi yok ancak satışa çıktığı ülkelerde satışlar oldukça iyi gidiyor.

ABD, Güney Kore, İngiltere ve Çin’de satışa sunulan Samsung Gear S2 akıllı saat, 350-380 Dolar aralığında bir fiyat etiketine sahip. Ucuz bir ürün olmayan Gear S2, sadece Çin’de ilk 8 saat içerisinde 180.000 adet satmayı başardı. Firma için bu son derece önemli bir gelişme. Akıllı telefonların satış rakamlarıyla karşılaştırılamayacak kadar küçük olan bu rakam, kendi alanında yani akıllı saat sektöründe bir rekor olabilir. Üstelik diğer ülkelerdeki satış rakamları henüz açıklanmadı. 2014 ve 2015 yıllarına damgasını vuran Motorola Moto 360 akıllı saat, 2016 yılında tahtını Samsung Gear S2’ye kaptıracak gibi duruyor. Model, Android ve iOS işletim sistemli cihazlarla uyumlu olarak çalışabiliyor.

Haberin Devamı

Uygun fiyatlı 5 su geçirmeyen telefon!