Bilim - Teknoloji Samsung Tek Kumanda ile tanışın!
Paylaş
Samsung Tek Kumanda ile tanışın!

Samsung’un yeni nesil QLED ve Smart TV’leri modelleri ile birlikte gelen Samsung Tek Kumanda , adından da anlaşılabileceği gibi televizyonunuz ve ona bağlı  D-Smart, Digiturk ve hatta PS4 ile Xbox gibi cihazları da tek başına yönetebilmesiyle öne çıkıyor

Piyasada ayrı olarak satılan ve aynı anda birden fazla cihazı kontrol etmenizi sağlayan evrensel kumandaların yaptığını çok daha verimli bir şekilde başaran Sanize bağlı cihazları kontrol etmekle kalmıyor, yenilikçi tasarımıyla da çok rahat bir kullanım sunuyor.
QLED televizyonunuza bağlı cihazları aynı anda kontrol etmenizi sağlayan Tek Kumanda’nın kurulumu ise çok kolay.

İSTEDİĞİNİZ CİHAZI TEK KUMANDA İLE KONTROL EDİN


Samsung tarafından geliştirilen Otomatik Kaynak Tanıma teknolojisi sayesinde, televizyonunuz kendisine bağlanan cihazların türünü otomatik olarak tespit ediyor. Sonrasında Tek Kumanda üzerinden bu cihazlar arasında geçiş yapıp istediğiniz cihazı rahatlıkla kontrol edebiliyorsunuz. Yani Tek Kumanda ile başka bir cihazı kontrol edebilmeniz için aslında tek yapmanız gereken şey o cihazı televizyonunuza bağlamak. Gerisi otomatik olarak halloluyor.

Tek Kumanda, Sada aradığınız içerikleri kolayca bulabilmeniz ve izlemeniz için tasarlanmış. Smart Hubarayüzüne uygun tuş takımına sahip olan Tek Kumanda ile aradığınız içeriği kolayca bulup hemen izlemeye başlayabiliyorsunuz.

TASARIMIYLA DİKKAT ÇEKİYOR


Sayı ayrıca tuşlara hiç basmadan da kullanabiliyorsunuz.

Samsung Tek Kumanda, aynı anda birden fazla cihazı kolaylıkla kontrol etmenizi sağlaması, yenilikçi tasarımıyla tuş kalabalığını ortadan kaldırması ile televizyon uzaktan kumandalarının günümüzde geldiği en son noktada.
Windows 10 ve Windows 7 Arasındaki Farklar

Haberin Devamı