Yaşam Samsung Tizen'e ne oldu?

Samsung Tizen'e ne oldu?

Paylaş
Samsung Tizen'e ne oldu?

Samsung'un; giriş, girişin altı, girişin yanı, girişin üstü –Konuya biraz latife kattık- gibi kategorilerde yer alan cihazlarıyla Dünya'da hâlen ciddi bir konumda yer almakta

Yani Samsung hâlen ciddi potansiyle sahip cep telefonu üreticisi konumunda. Zaten gün içinde verdiğimiz haberlerde bu konuyla alakalı detaylı bilgileri sizlerle paylaşmıştık.

Haberin Devamı

Samsung’un Tizen işletim sistemi kendine ait bir işletim sistemi. Tizen ilk olarak Samsung’un Z1 telefonunda yer almıştı. Ocak 2015’te satışa çıkan telefon yaklaşık 1 milyon adet satış gerçekleştirmişti.

Cihaz iyi olsa da korkunç hatalarıyla da kullanıcılarına kötü bir deneyim yaşatmıştı. Mesela; Araç Uygulamaları, eklentiler, ana sayfa son derece ilkel bir tasarıma sahip.

Samsung’un en önemli mücadelesi Tizen’in korkunç tasarımıyla alakalı. Bu yüzden Samsung; Tizen’in Tasarım Ekibini de baştan aşağıya yenilemiş durumda.

Yani Android Lollipop 5.0 tarzı bir tasarımı kendi ekibinden beklemekte. Bu yüzden yeni çıkacak olan Samsung Z3 modelinde; yenilenmiş Tizen ara yüzü bizi karşılayacak.

Whatsapp’tan sahte mesaja tepki!

Haberin Devamı