Merkez Samsunlu taksiciden salgına kabinli önlem

Samsunlu taksiciden salgına kabinli önlem

Paylaş
Samsunlu taksiciden salgına kabinli önlem

Samsunlu taksiciden salgına kabinli önlem

Tolga BİRGÜCÜ/SAMSUN, (DHA) - SAMSUN'da 26 yıldır taksicilik yapan İsa Aydın, gasp olaylarının önüne geçmek ve pandemi sürecinde hem müşterilerini hem de kendisini salgından korumak için taksisine kabin yaptırdı. Taşıma hizmetinin yanı sıra dezenfektan ve koruma imkanı sağlayan Aydın, müşterilerinden takdir topluyor.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle ülkede haftalardır vaka lideri olan Samsun’da, 51 yaşındaki İsa Aydın adlı taksici müşterilerinden takdir toplayan bir uygulamaya imza attı. 26 yıldır Samsun’da taksicilik yapan 4 çocuk babası İsa Aydın, gerek salgından hem kendisini hem müşterilerini korumak ve gerekse yaşanabilecek gasp olaylarını önlemek için aracına kabin yaptırdı. Arka koltuk ile aracının ön bölümünü cam mekanizmayla bölen İsa Aydın, bir de dezenfektan yerleştirdi. Uygulamayı gören müşterilerinin oldukça olumlu tepki verdiğini söyleyen taksici Aydın, kentteki tüm taksicilere bu uygulamayı tavsiye etti.

AYDIN: MÜŞTERİLERİM ÇOK MEMNUN

Taksici İsa Aydın, “Aracımızdaki uygulama nedeniyle, insanlar kendilerini daha korunaklı hissediyorlar. Bizim için de Allah korusun, hem virüs ve hem de gasp gibi diğer olaylarda da bir güvenlik mekanizması olduğuna inandık. Müşterilerimizin çoğu, kabinli taksi olarak şu an beni tercih ediyorlar. Ben bunu tüm taksici arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum ama arkadaşlarım herhalde fiyat olarak biraz çekiniyorlar. Samsun’da şu anda iki tane arabada var şu anda. Biz bu mekanizmayı taktık. Müşterilerimiz de biz de memnunuz. İnsanlara sağlıklı bir şekilde hizmet vermenin peşindeyiz. Artık olarak kabinde reklam alanı da var. İnsanlar bu alanlara reklam verebiliyorlar. Şu an çok memnunuz ve sistemin yayılmasını istiyoruz” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı