Türkiye (Son Dakika) Sanal çapkınlar pavyona düştü!

Sanal çapkınlar pavyona düştü!

Paylaş
Sanal çapkınlar pavyona düştü!

Çapkına, pavyon şoku... Arkadaşlık sitelerine giren konsomatris kadınlar kendilerini öğrenci gibi tanıtıyor. İlk buluşma sonrası, 'bildiğim bir bar var' deyip, sanal çapkını pavyona götürüyor. 3 bira-çereze 800 TL gibi fahiş hesaplar geliyor. Ödeyemeyene önce tehdit, sonra dayak var

Müşteri sıkıntısı çeken konsomatris kadınlardan sanal tuzak...

Haberin Devamı

Akşam gazetesinden Levent Albayrak'ın haberine göre, İstanbul Emniyeti'ne son dönemde gelen e-mailler, yeni bir dolandırıcılık yöntemini ortaya çıkardı.

Çalıştıkları mekanlarda müşteri bulmakta zorlanan konsomatrislerin, sanal ava çıktığı anlaşıldı.

İşte o yöntem: Arkadaşlık ve sosyal paylaşım sitelerine giren konsomatrisler, kendilerini üniversite öğrencisi gibi tanıtıyor. Sohbet etmeye başladıkları kişilerin 3-4 gün güvenini kazanıyor. Sonra sıra buluşmaya geliyor. Kadınlar, tanışmak isteyen erkeklerle önce yemek yiyor. Daha sonra bildikleri bir bar olduğunu söyleyip çalıştıkları mekana götürüyor. Tuzak da burada başlıyor. Masaya çok yüklü miktarda hesap geliyor. Ödeyemeyenler önce tehdit ediliyor, sonra darp geliyor.

Haberin Devamı

İstanbul polisine kısa sürede bu yollarla kandırıldığını anlatan 8 kişiden e-mail geldi. Polis, adı geçen mekanlarla ilgili inceleme başlattı. Söz konusu sitelerdeki kadın profilleri de incelemeye alındı.

'HÜLYA' SANIYORDUM

Mağdurlardan Kerem Y. ihbarında, bir arkadaşlık sitesinde tanıştığı, adını Hülya olarak bildiği kadınla, Kartal Yakacık'taki S...Bar'a gittiğini belirtti. Kerem Y. '3-4 gündür konuştuğum Hülya isimli bayanla tanışmak üzere randevulaştık. Buluşma günü arayarak bana S... Bar'a gidelim güzel bir mekan diyerek sözleştik. Bara gidip 3 bira içtik. Biraz da çerez. 800 TL hesap geldi. İtiraz edince beni bir odaya kapatıp tehdit ettiler. Kredi kartımı zorla alıp hesabı çektiler. Dışarı çıktığımda ise Hülya olarak bildiğim kadın bar çalışanlarıyla bir şeyler konuşarak yanıma bile uğramadan mekandan ayrıldı. Tuzağa düşürülerek dolandırıldım' dedi.

BİR BİRAYA 200 TL

Serkan T. ise mailinde, internet ortamında tanıştığı ve kendisini üniversite öğrencisi olarak tanıtan 'Ayça' ile buluşmak için randevulaştığını belirtti. Serkan T., 'Buluşmaya gittiğimiz mekanda bir biraya 200 TL almak istediler. Toplamda 570 TL hesabı bana zorla ödettiler. Ben hesaba itiraz ederken Ayça olarak tanıdığım kız, mekanın çalışanlarıyla samimi şekilde konuşuyordu. Dolandırıldım' dedi.

Haberin Devamı

AKŞAM