Merkez 'Sanayinin Çırakları Geleceğin Yıldızları' projesi ödül töreni yapıldı

'Sanayinin Çırakları Geleceğin Yıldızları' projesi ödül töreni yapıldı

Paylaş
'Sanayinin Çırakları Geleceğin Yıldızları' projesi ödül töreni yapıldı

'Sanayinin Çırakları Geleceğin Yıldızları' projesi ödül töreni yapıldı

ADANA,(DHA)- GENÇLİK ve Spor Bakanlığı Eğitim Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdürlüğünce düzenlenen 'Sanayinin Çırakları Geleceğin Yıldızları' projesinin Adana etabı futbol turnuvası final maçı ve ödül töreniyle son buldu.
Eleme maçları Sümer Öğrenci Yurdu halı sahasında, final maçları da Kayhan Kaynak Kardeşler Futbol Stadı'nda yapılan maçların ardından turnuva sona erdi. 13 gündür süren ve 5 ilçeden 26 takımın katıldığı turnuvada şampiyonluğu Ceyhan Yıldızlar takımı elde ederken, ikinciliği Yüreğir mesleki eğitim-1, üçüncülüğü Yüreğir mesleki eğitim-2, dördüncülüğü de Kozan takım-1 elde etti. Kıran kırana geçen final maçlarında büyük heyecan yaşandı.
Turnuvanın ardından düzenlenen ödül töreninde konuşan Spordan Sorumlu Vali Yardımcısı Zafer Öz, “Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın projesi olan bu turnuvanın sonunda, rekabetin yanı sıra dostluğun ve kardeşliğin ön plana çıktığına inanıyorum. Bu bağlamda turnuvada emeği geçen başta Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdülkadir Ataşbaküzere okul müdürlerine, öğretmen ve öğrencilere teşekkür ediyorum” dedi.
Dereceye giren takımlara kupa, madalya ve çeşitli ödüller verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı