Türkiye (Son Dakika) Sancaktepe'de feci kaza: 1 ölü

Sancaktepe'de feci kaza: 1 ölü

Paylaş
Sancaktepe'de feci kaza: 1 ölü

Sancaktepe'de bir kamyona çarptıktan sonra sürüklenerek yan yatan kamyonetin altında kalan sürücü feci şekilde hayatını kaybetti

Kamyonette bulunan 12 yaşındaki oğlu kazayı yara almadan atlatırken, kaza yerine gelen sürücünün yakınları sinir krizi geçirdi.
Kaza, Eyüp Sultan Mahallesi Deha Caddesi ile Sekmen Caddesi’nin kesiştiği kavşakta meydana geldi. Eren Babutçu yönetimindeki HK 1530 plakalı kamyona, Sultanbeyli istikametinden Sancaktepe istikametine seyir halinde bulunan Zeynel Deneri yönetimindeki 34 UH 7457 plakalı kamyonet arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolünü kaybeden kamyonet, yan yatarak sürüklenmeye başladı. Sürücü Deneri, yaklaşık 40 metre sürüklendikten sonra durabilen kamyonetin kasasının altında kalarak feci hayatını kaybetti. Deneri’nin yanında bulunan 12 yaşındaki oğlu ise kazadan yara almadan kurtuldu.. Bu sırada kazayı gören diğer sürücüler de olay yerine gelerek yardım etmeye çalıştı. Küçük çocuğun babasını kamyonetin altında görmesini istemeyen vatandaşlar bir yandan çocuğu olay yerinden uzaklaştırırken, diğer yandan itfaiye ekiplerinden de yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri de sürücünün kurtarılması için çalışma başlattıYaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından Deneri’nin cansız bedeni tonlarca kilo ağırlığındaki kamyonetin altından çıkartıldı ancak sağlık ekiplerinin muayenesinde hayatını kaybettiği belirlendi.Kazanın ardından Kamyon sürücüsü Eren Babutçu ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Zeynel Deneri’nin cesedi de Sultanbeyli Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Bu sırada olay yerine gelen ve Deneri’nin kardeşi olduğu öğrenilen bir kişi, baygınlık geçirdi.

Haberin Devamı

Cengiz ÇOBAN / İstanbul, (DHA)