Sandıklı Sandıklı'da cezaevine kitap bağış kampanyası

Sandıklı'da cezaevine kitap bağış kampanyası

Paylaş
Sandıklı'da cezaevine kitap bağış kampanyası

Sandıklı'da cezaevine kitap bağış kampanyası

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı ilçesinde Adalet Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği, ceza infaz kurumu kütüphaneleri için düzenlenen kitap bağış kampanyası başlatıldı.

Adalet Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği, ceza infaz kurumu kütüphaneleri için düzenlenen kitap bağış kampanyası Sandıklı ilçesinde Adalet Sarayı'nın zemin katında düzenlenen törenle başlatıldı. Törene, Kaymakam Eflatun Can Tortop ve Sandıklı Cumhuriyet Savcısı Salih Varol'un yanı sıra Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Jandarma Komutanı Alptuğ Ayhan, İlçe Emniyet Müdürü Hanifi Savur, hakim ve savcılar ile daire amirleri katıldı. Protokol konuşmaları sonrası kampanyaya kitap bağışı yapılırken katılımcılara belgeleri verildi.

Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop, başlatılan kitap bağış kampanyasının güzel bir çalışma olduğunu söyleyerek, "Devlet olarak bizden beklenen ve istenen, burada kalan vatandaşlarımızın belirli bir müddet ıslah olduktan sonra topluma çıktıklarında daha uyumlu, güzel bir yaşantıyı tesis edebilmeleri toplum ve aileleriyle güzelce yaşamaları. Bizim de bunlar için yapacağımız en önemli etkinliklerden biri, onların ceza infaz kurumlarındaki zamanlarını daha iyi geçirebilmeleri adına okumalarına katkı sağlamak. Yapılan bu kampanyanın doğru ve uygun olduğunu düşünüyorum" dedi.

Program katılımcıların ve protokol üyelerinin adliye önünde hatıra fotoğrafı çektirmesi ile sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı