Sandıklı Sandıklı'da çocuklara bayramlık

Sandıklı'da çocuklara bayramlık

Paylaş
Sandıklı'da çocuklara bayramlık

Sandıklı'da çocuklara bayramlık

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı ilçesinde İnsani Yardım Vakfı (İHH) tarafından 300 çocuğa bayramlık hediye edildi.
İHH Afyonkarahisar Şubesi ve Sandıklı Umut Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından Sandıklı'da öksüz, yetim ve yardıma muhtaç 300 çocuk için bayramlık alındı. Çocukların kendi isteği doğrultusunda alınan bayramlıklar, İHH Sandıklı Şubesi tarafından düzenlenen etkinlikle çocuklara hediye edildi. Etkinliğe Afyonkarahisar İHH Şube Başkanı Ahmet Ertürk, Sandıklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Karaosman, Dinar İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş, Umut Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Zeki Özkiraz katıldı.
İHH Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Ertürk, Türkiye genelinde böyle bir çalışma yürüttüklerini ve Afyonkarahisar genelinde 2014 yılından bu yana öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuğa bayramlık hediye ettiklerini söyledi. Ertürk, "Sandıklı'da 300 kardeşimizin, çocuğumuzun bayramlık sevincine ortak oluyoruz. Afyon ili olarak geçen yıl 2 binin üzerinde kardeşimizin bayramlık sevincine şahitlik etmiştik. Bu yıl yine hedefimiz yine 2 bin. Binini Afyon'da, binini de Yemen'de ihtiyacı bulunan kardeşlerimize ulaştırmak üzere kampanyamızı başlatmış bulunuyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı