Gündem Şanszız çapkın

Şanszız çapkın

Paylaş
Şanszız çapkın

Ordu'da bir sosyal paylaşım sitesinde tanıştığı kadınla buluşmaya çarşaf giyerek giden ve canlı bomba ihbarı üzerine gözaltına alınan kişi serbest bırakıldı

Ordu’nun Ünye ilçesinde, bir sosyal paylaşım sitesinde tanıştığı kadınla buluşmaya çarşaf giyerek giden ve vatandaşların canlı bomba ihbarı üzerine gözaltına alınan şahıs, serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

Kaledere Mahallesi’nde polis tarafından gözaltına alınan M.İ (33) hakkında, "halkı korku ve paniğe sevk etmesi" nedeniyle hakkında işlem yapıldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan M.İ, daha sonra serbest bırakıldı. - Olay Kaledere Mahallesi’nde vatandaşlar, otobüs durağında cep telefonuyla konuşan çarşaf giymiş kişinin erkek olduğunu fark etmiş, bu kişinin canlı bomba olabileceği düşüncesiyle polise ihbarda bulunmuştu.

Olay yerine gelen güvenlik güçleri, şahsa müdahale ederek, üzerindeki çarşafı çıkarttığı M.İ’yi gözaltına alınmıştı. Evli olan M.İ’nin ifadesinde, bir sosyal paylaşım sitesinde tanıştığı kadınla buluşmak için olay yerinde olduğu, tanınmamak için de çarşaf giydiğini söylediği belirtilmişti.

Haberin Devamı