Gündem Sapık babaya aile infazı

Sapık babaya aile infazı

Paylaş
Sapık babaya aile infazı

Iğdır'da 13 yaşındaki öz kızına tecavüz eden Nadir K., 7 yıl hapis yattıktan sonra aile meclisinin kararıyla eşi ve 3 oğlu tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı

Tecavüzü annesine anlattı
Iğdır’da besicilik yapan evli, 4 çocuklu Nadir K., 9 yıl önce 13 yaşındaki öz kızı H.K.’ya tecavüz etti. Talihsiz kız, tecavüzü annesi Naciye K.’ya (45) anlattı. Naciye K., eşinden şikayetçi oldu. Nadir K., 7 yıl hapse çarptırıldı.

H.K., Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nce koruma altına alındı. 2 yıl önce tahliye olan Nadir K., aile meclisinin aldığı kararla evinde eşi Naciye K. ve oğulları Barış K. (21), Ali K. (18) ve Savaş K. (19) tarafından öldürüldü.

Cesedi henüz bulunamadı

Cesedi, evinin yanındaki Devlet Su İşleri’ne (DSİ) ait kanala gömüldü. Olay, savcılığın bir işlem için Nadir K.’yı bulamayınca eşini ve 3 oğlunu önce teknik takibe, sonra çapraz sorguya almasıyla ortaya çıktı.

Naciye K. cinayete azmettirmek, oğulları Barış K. ile Ali K. babalarını öldürmekten dün tutuklandı. Savaş K. tutuksuz yargılanacak. Kanalda Nadir K.’nın cesedi aranıyor. Cinayet şeklini otopsi belirleyecek. H.K. ise şimdi 22 yaşında ve bir kamu kuruluşunda çalışıyor.

Suat DENİZ/DHA