Dünya Sarhoş gelin düğünü kaçırdı!

Sarhoş gelin düğünü kaçırdı!

Paylaş
Sarhoş gelin düğünü kaçırdı!

Kendi bekarlığa veda gecesinde birbiri ardına yuvarladığı içkiler, gelinin başına öyle bir iş açtı ki...

Bekarlığa veda gecesine dair birbiri ardına yuvarladığı içkiler dışında bir şey hatırlamayan Siobhan Watson, ertesi gün uyandığında kendi düğününe yetişmesi artık imkansızdı.

İngiltere’nin Manchester kentinde yaşayan Siobhan Watson, iki yıl boyunca flört ettiği Aaron Todd’dan evlenme teklifi aldığında havalara uçtu. Hemen ‘evet’ diyen genç kız ve nişanlısı 2008 yılının ağustos ayına nikah günü aldılar.

Hemen düğün hazırlıklarına başlayan Siobhan anne-babasının yıllardır biriktirdiği 12 bin sterlini (30 bin TL) düğününe harcayacaklarını söylemeleri onu duygulandırdı.

Haberin Devamı

ALKOL DUVARINI AŞTI

Her şey ayarlanmıştı; gelinlik, limuzin, mekan, çiçekler, nedimeler... Ancak tüm bu hazırlığa ve heyecanına rağmen Siobhan evlenemedi. Kız arkadaşlarının zorlamasıyla bekarlığa veda gecesi için dışarı çıkan ve hiç içki içmediği halde alkol duvarını aşan Siobhan o gece son içkisi dışında bir şey hatırlamıyor.

TUVALETTEN ÇIKAMADI

Ertesi gün korkunç bir baş ağrısı ile uyandığında düğününe yarım saat kaldığını dehşetle gördü. Ancak kustuğu için tuvaletten ancak bir saat sonra çıktı ve kendi düğününü kaçırdı.

Düğününden 5 saat sonra annesine gittiğinde ailesi onun için endişelenmişti ancak iyi olduğunu görünce ona çok kızdılar. Aaron iki gün sonra ona gelip, ilişkilerinin bittiğini söyledi.

ONU HÂLÂ ÇOK SEVİYOR

Olayın üzerinden çok geçtiği halde o otelde ne işi olduğunu hala bilmeyen Siobhan hala Aaron’ı sevdiğini söylüyor ancak genç adam onu hala affedemiyor.

GAZETEPORT

Haberin Devamı