Siyaset Sarıgül'den çok önemli açıklamalar
Paylaş
Sarıgül'den çok önemli açıklamalar

CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Sarıgül İstanbul'da konuştu

Zannetiler ki Sarıgül'ü korkutabilirim, durdurabiliriz. Korkutamazsın, durduramazsın! Sarıgül'ün bu sözlerinden sonra "durduramazlar bizi Çare Sarıgül" sözleriyle değiştirilmiş şarkı ekrana verildi.
Dün akşam 16:30'dan sonra başka Sarıgül var. İnterneti dahi kesecekler. Ama merak etmeyin güzleri yetmeyecek. İstanbul trafiğini kademeli olarak çözeceğiz. Bunu son 20 günde açıklayacağız. Çıldıracaklar. Yine savcı, polis gönderecekler. İstanbul artık Ankara'dan yönetilmeyecek. Şehrimiz artık İstanbul'dan yönetilecek. Rakip faullü oynamaya başladı. Taksim'de 3 ağaca tahammül edemenler, Sarıgül'e tahammül edemediler. TMSF bize çok yakın. Onlarca defalarca sohbetimiz oldu. Sarıgül 15 yıllık belediye başkanı. 16 yıllık bir durum, şöyle olmuşta. böyle olmuşta, 16 sene sonra seçimlere 72 gün kala, Sarıgül'e yazı gönderiyor. Mustafa Sarıgül'ün mal varlığına el koyduk. Sen kardeşim halkın verdiği yetkiyi devlet gücü olarak yapabilirsin. Ama sandığa nasıl ipotek koyacaksın. TMSF ile belediye karşı karşıya. Bir ıslık çalsa görecekler. Biz şimdi ıslıklarımızı Ankara'ya kadar gönderelim.
Ne çocuklarıma, ne yakınlarıma haram para yedirmeyi nasıp etmesin. Benim lüks neyimi gördünüz? Böyle bir şey olamaz. Ben evladıma her şeyin hesabını veririm.

Haberin Devamı

(Sarıgül bu sırada oğluna sarıldı ve ağladı)
Ama onlar Gezi'de kaybettiğimiz insanların canının hesabını nasıl verecekler!
(Bu sırada kısa bir şarkı verildi ekrana)
Buradan İstanbul belediyesine sesleniyorum. Taksim'deki insanların canının hesabını nasıl vereceksiniz!
(Yine şarkı verildi ekrana)
Negatif kampanya yapmayacağız. Yandaş medyaları onların olsun. Sokaklar ve duvarlar bizim olsun.