Magazin Sarıkabadayı'dan Kırmızıgül'e teşekkür jesti

Sarıkabadayı'dan Kırmızıgül'e teşekkür jesti

Paylaş
Sarıkabadayı'dan Kırmızıgül'e teşekkür jesti

Jolly Joker İstanbul sahnesinde konser veren Soner Sarıkabadayı'yı izleyenler arasında Mahsun Kırmızıgül de vardı. Kırmızıgül için şarkısına ara veren Sarıkabadayı, Kırmızıgül'e teşekkürlerini iletmeyi ihmal etmedi

Soner Sarıkabadayı, cuma akşamı Jolly Joker İstanbul sahnesinde verdiği konser ile tüm izleyenleri kendisine hayran bıraktı.

Haberin Devamı

Sahnede 'İnsan Sevmez mi', 'Kutsal Topra'k gibi dillerden düşmeyen şarkılarının yanı sıra' Uzun İnce Bir Yoldayım' ve 'Ayrılık' türkülerini seslendiren Sarıkabadayı’yı izlemek için gelen seyirciler konser alanını tamamen doldurdu.

O gece, sanatçıyı izlemek için gelenlerin arasında son yıllarda filmleri ve dizileri ile büyük başarı yakalan Mahsun Kırmızıgül ve Boyut Film’in sahibi Murat Tokat da vardı.

Sarıkabadayı, sahneye çıktıktan kısa bir süre sonra kendisini izlemeye gelen Mahsun Kırmızıgül için şarkısına ara verdi ve orada bulunduğu ve kendisini izlemeye geldiği için Kırmızıgül’e teşekkürlerini iletti. Mahsun Kırmızıgül bu teşekküre alkışlarıyla karşılık verdi.