Magazin Sarımsak Festivali 'Hadise'li başlayacak

Sarımsak Festivali 'Hadise'li başlayacak

Paylaş
Sarımsak Festivali 'Hadise'li başlayacak

Kastamonu'nun Taşköprü İlçesi'nde Belediye tarafından 1- 4 Eylül tarihinde bu yıl 25'incisi düzenlenecek Sarımsak Festivali'nin programı açıklandı

Festivalde şarkıcılar Hadise, Sıla ve Tan konserler verecek, ’Miss Pompeiopolis Güzellik Yarışması’ yapılacak. Belediye’de organizasyon firması ile imzalanan anlaşmanın ardından Uluslararası Taşköprü Kültür ve Sarımsak Festivali’nin programı belli oldu. Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, geçen yıl Tarkan ve Bengü’nün sahne aldığı festivalde bu yıl da Hadise, Sıla ve Tan konserlerinin olacağını söyledi.

Arslan, geçen yıl başlattıkları Tarım, Orman, Hayvancılık, Tarımsal Gıda Fuarı’nın da bu yıl daha geniş kapsamlı olarak devam edeceğini belirtti. Başkan Arslan, bu yıl bir ilk olarak Herkes İçin Spor Federasyonu ile imzaladıkları protokol kapsamında çeşitli spor dallarında etkinliklerin gerçekleşeceğini belirtti.

Arslan, Makedonya, Ukrayna, Meksika, Özbekistan, Hindistan ve Gürcistan halk oyunları ekiplerinin de festivale renk katacağını vurguladı. Festivalde paneller, en iyi sarımsak üreticisi ve en iyi buzağı yetiştiricisini seçme yarışmaları ve ’Miss Pompeiopolis Güzellik Yarışması’ da olacak.

Hüseyin DOĞAN/TAŞKÖPRÜ (Kastamonu), (DHA)

Haberin Devamı