Yaşam Sarıyer'de şoke eden olay! Aracını denize itip kaçtı

Sarıyer'de şoke eden olay! Aracını denize itip kaçtı

Paylaş
Sarıyer'de şoke eden olay! Aracını denize itip kaçtı

İstanbul Sarıyer'de hayrete düşüren bir olay yaşandı. Adı öğrenilemeyen bir genç, Kireçburnu sahiline gelerek birinden otomobiliyle videosunu çekmesini istedi. Sonra da aracını boşa alıp iterek denize düşürdü. Etraftakilerin şaşkın bakışlarına öpücük atarak cevap veren genç, taksiye binerek kayıplara karıştı

Sarıyer Kireçburnu'da sahile gelen genç, arabasını park ederek aşağı indi. Bir vatandaştan arabası ile birlikte videosunu çekmesini isteyen genç, bu sırada bir taksi çağırdı. Ardından boşa aldığı aracını etraftakilerin şaşkın bakışları arasında denize iten genç, taksiye binerek sahilden ayrıldı.

Haberin Devamı

'VİDEOMU ÇEKER MİSİN?' DEDİ

Aracını denize atan gencin videosunu çeken Tuncer Çanak "Araba park halindeydi. Arkadaş 'Videomu çeker misin?' dedi. Önce bir taksi çağırdı. Taksi geldi. Taksi geldikten sonra arabayı boşa aldı. İtti tek başına. Araba denize uçtu. Ondan sonra bize öpücük attı. Taksiye binip gitti" diyerek yaşananları anlattı.

DENİZDEN ÇIKARILDI

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri, sahil güvenlik ve polis ekipleri sevk edildi. Çevrede güvenlik önlemi alan ekipler, aracın çıkartılması için çalışma başlattı.

Denize dalan dalgıçlar, araca halat bağladı. Ekipler uzun uğraşlar sonucunda aracı denizden çıkartarak çekiciye yükledi.

İHA / DHA