Magazin Şarkıcı Deha: Barış kız arkadaşıyla kavga ederken kaza yaptı!

Şarkıcı Deha: Barış kız arkadaşıyla kavga ederken kaza yaptı!

Paylaş
Şarkıcı Deha: Barış kız arkadaşıyla kavga ederken kaza yaptı!

Şarkıcı Deha, 2007 yılında hayatını kaybeden Barış Akarsu hakkında bir iddiada bulundu

Kanal D'de yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına katılan şarkıcı Deha, 2007 yılında hayatını kaybeden, Akademi Türkiye'den arkadaşı Barış Akarsu hakkında bir iddiada bulundu.

Haberin Devamı

Deha, Barış Akarsu'nun hayatını kaybetmesine neden olan kaza esnasında arabanoın içinde kız arkadaşıyla kavga ettiğini ve kavga sırasında kaza yaptığını öne sürdü.

İşte şarkıcı Deha'nın açıklamalarından kesitler:

"Biz Barış ile çok iyi arkadaştık. Yarışmaya katıldığımızda tanıştık ama başvuru aşamasında arkadaş olduk ve seçilince de çok yakınlaştık.

Hatta yarışmadan sonra Fulya’da evlerimiz karşılıklıydı. Çok samimiydik. Tam da güzel bir parlama yapmışken kaybettik Barış’ı çok üzücü oldu bizim için.

Barış inanılmaz bir insandı. Daha yeni yeni meşhur olmasına rağmen herkese yardım ederdi. Otizmli çocukları ziyaret ederdi, yardımda bulunurdu, çok vicdanlı bir çocuktu. Biz hep beraberdik.

Kaza olduğunda ben Bodrum’daydım. Bir teknede buluşacaktık, yemek yiyecektik. O da otelden çıkıp bizim yanıma yanımıza geliyordu. Kız arkadaşıyla tartışırken kaza oluyor maalesef…

Haberin Devamı

Ben kaza yaptığını duydum ilk başta büyük olduğunu düşünmedim, hastaneye gittik önümüzden geçirdiler çok kötüydü.

İki gün hastanede kaldık. Sonunda kötü haberi aldık. Ben çok ümitliydim düzeleceğine. 2007 senesi daha çok genciz kimse hayal edemezdi vefat edeceğini. Haberi alınca inanamadık.Haberi aldığımızda anne–babası vardı, onları öyle görünce ben bir şey yapmadım. Çok ama çok üzüldüler."