Gündem Şarkışla'da süper loto heyecanı

Şarkışla'da süper loto heyecanı

Paylaş
Şarkışla'da süper loto heyecanı

Süper Loto'nun bu haftaki çekilişinde 6 bilen 2 kişiden birinin kuponunu Sivas'ın Şarkışla İlçesi'ndeki bayiden oynadığı açıklandı

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nce düzenlenen Süper Loto’nun bu haftaki çekilişinde 6 bilen 2 kişiden birinin kuponunu Sivas’ın Şarkışla İlçesi’ndeki bayiden oynadığı açıklandı. Kimliği henüz belirlenemeyen talihli 3 milyon 287 bin 861 lira 95'er kuruş ikramiye kazanırken, haberi duyanlar bayiye akın etti.

Haberin Devamı

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Süper Loto’nun bu haftaki çekilişinde 6 bilen 2 kişi 3 milyon 287 bin 861 lira 95'er kuruş ikramiye kazandı. Büyük ikramiyeyi kazanan talihlilerin kuponlarını Kocaeli-İzmit ve Sivas-Şarkışla’dan yatırdıkları öğrenildi. Sivas’ın Şarkışla İlçesi’nde 14 yıldır market işletmeciliği yapan ve ikramiyeyi veren şanslı bayi olan Seyfi Özkan’ın dükkanı ise ikramiyenin çıktığını duyanların akınına uğradı. Eline kuponunu alanlar, tekrar tekrar rakamlarını kontrol etti.

Henüz ikramiyenin kime çıktığını bilmediğini söyleyen Süper Loto bayisi Seyfi Özkan, "14 yıldır bu işi yapıyoruz. İlçemize ilk kez böyle büyük bir ikramiye çıktı. Bundan önce küçük ikramiyeler verdik. Şu anda ilçemizde çok büyük bir heyecan var. Dükkana gelenler önce sonucu isteyip sonra kuponlarına baktırıyorlar. Şu ana kadar ikramiyenin kime çıktığını öğrenemedik. Biz de merakla bekliyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Kendi adına şanslı kişiden her hangi bir beklentisi olmadığını dile getirdi. Dükkanın girişine ise şanslı rakamlar ve ’Büyük ikramiye Şarkışla’ya çıktı’ yazılı dövizler asıldı. İlçe halkı da şanslı kişinin kim olduğunu merak etmeye başladı.

Bu arada ikramiyenin ilçeye çıktığını öğrenen banka müdürlerinin de şanslı kişiyi aradıkları öğrenildi.