Gaziemir Sarnıç'ta 15 kamyon moloz ve evsel atık toplandı

Sarnıç'ta 15 kamyon moloz ve evsel atık toplandı

Paylaş
Sarnıç'ta 15 kamyon moloz ve evsel atık toplandı

Sarnıç'ta 15 kamyon moloz ve evsel atık toplandı

GAZİEMİR Belediyesi'nin, Sarnıç bölgesindeki moloz ve evsel atık sorununu çözmek amacıyla yaptığı bir günlük temizlik çalışmasında, 15 kamyon moloz ve evsel atık toplandı.

Sarnıç Atatürk Mahallesi ve Sarnıç Pazar Yeri'nin üst kısımlarında bulunan ormanlık alanda, son zamanlarda yaşanan moloz ve evsel atık sorununa Gaziemir Belediyesi ekipleri müdahale etti. Fen, Temizlik İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı 30 personelin katıldığı temizlik çalışmasında, 15 kamyon moloz ve evsel atık toplandı. Çalışmaları yakından takip eden Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Sarnıç'ın ilçenin akciğeri olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Özellikle Sarnıç'ın ormanlık alanlar, maalesef bazı yurttaşlarımızca yıllardır moloz atık alanı olarak kullanılıyor. Bu alanlar belediyeye ait değil. Bu nedenle net olarak koruma tedbirleri alamıyoruz. Bu alanın daha sıkı korunması için gerekli birimlerle iletişime geçeceğiz. En iyi temizlik kirletmemektir. Burayı halkımızla birlikte korumalıyız. Belediyemiz, küçük bir bedel karşılığında molozları olduğu yerden alabiliyor. Yurttaşlarımıza buradan sesleniyorum. Ormanlık alana moloz ve evsel atık döken bir aracı gördüğünüzde hemen kayda alıp bize gönderin. Bu işlemi yapanlara gereken cezayı hemen keseriz."

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberin Devamı