Magazin Sarp Levendoğlu'ndan ayrılan Derya Şensoy kendini temizliğe vurdu!

Sarp Levendoğlu'ndan ayrılan Derya Şensoy kendini temizliğe vurdu!

Paylaş
Sarp Levendoğlu'ndan ayrılan Derya Şensoy kendini temizliğe vurdu!

Ferhan Şensoy ve Derya Baykal'ın kızı Derya Şensoy oyuncu Sarp Levendoğlu ile ilişkisini sonlandırdı. Derya Şensoy, Sarp Levendoğlu ile ayrıldıktan sonra soluğu Bodrum’da aldı. Şensoy Instagram hesabından ev süpürürken fotoğraf paylaştı

Birce Akalay ile yollarını ayırdıktan sonra Derya Şensoy ile aşk yaşamaya başlayan Sarp Levendoğlu, sevgilisinin arkadaşlarıyla görüşmesini istemedi. Bu durum ikilinin arasını açtı ve çift yollarını ayırdı.

Beraberliklerini ilk başlarda inkar eden ikili, Fenerbahçe'nin Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki Final Four mücadelesini birlikte izlemiş ve ilk kez objektiflere takılarak aşkları belgelenmişti.


Sarp Levendoğlu ve Derya Şensoy ayrıldı


Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu'nun ayrılmasında rolü olduğu iddia edilen Derya Şensoy o dönem açıklama yapmış ve ihanet iddialarını yalanlamıştı.

''BENİ ÇALIŞTIRIYORLAR ANNE!''

Arkadaşları ile Bodrum'dan eğlenceli videolar ve fotoğraflar paylaşan Derya Şensoy, Instagram hesabından ev süpürürken fotoğraf paylaştı.

Derya Şensoy fotoğrafın altına 'Tatildeyim yanlış anlama… Anne beni çalıştırıyorlar burada' notunu ekledi.

Kısa sürede çok beğeni alan Derya Şensoy'a takipçileri ''Ayrılığın acısını tatilde temizlik yaparak atıyor'' yorumları yaptı.

İŞTE DERYA ŞENSOY'UN O PAYLAŞIMI:



Haberin Devamı