Yaşam Şaşkın hırsızın en etkili silahı dişleriydi!

Şaşkın hırsızın en etkili silahı dişleriydi!

Paylaş
Şaşkın hırsızın en etkili silahı dişleriydi!

Dijital ürünle ve cep telefonu satan bir mağazayı soymaya çalışan hırsız, camı kaldırım taşıyla kırdı. Ardından tekme ve yumruklarıyla kırdığı camdaki deliği büyüterek içeri girdi. Alarm çalmaya başlayınca bağlı oldukları kablolarını ısırarak kopardı, 3 telefonu aldı ama kaçarken yakalandı.

Görüntüler işyerinin farklı noktalarına yerleştirilmiş güvenlik kameralarına yansıdı. Saat sabaha karşı 03.00' ü gösterdiğinde kameralardan birinin kayıt alanında hırsızın gelişi görülüyor.

CAMI KALDIRIM TAŞIYLA KIRDI


Yerden aldığı kaldırım taşıyla camı kıran kişi, tekme ve yumrukla camı kırmaya devam ediyor ve açtığı boşluğu içeri girebilecek kadar genişletiyor. Cep telefonları standına giden hırsız telefonların bağlı olduğu alarm kablolarının dişleriyle kesiyor, telefonlardan 3'ünü alıyor ve hızla olay yerinden uzaklaşıyor.

MAHALLELİ PEŞİNE DÜŞTÜ


Bu sırada mağazanın genel alarmı çalmaya devam ettiği için onu duyanlar sokağa fırlıyor ve hırsızı kovalamaya başlıyor. Kovalamaca hırsızın yakalanmasıyla son buluyor. Bu sırada olay yerine polisler de ulaşıyor. Yakalanan kişi cep telefonlarıyla birlikte polislere teslim ediliyor.

Haberin Devamı