Türkiye (Son Dakika) Satıp parasını alamadığı otomobilini çalmaya kalktı

Satıp parasını alamadığı otomobilini çalmaya kalktı

Paylaş
Satıp parasını alamadığı otomobilini çalmaya kalktı

İstanbul'da oturan Caner Tomruk, 3 ay önce satıp parasını alamadığı otomobilinin, Zonguldaklı başka bir kişi tarafından internette satışa çıkarıldığını gördü

İstanbul’da bir fabrikada şoför olarak çalışan Caner Tomruk, otomobilini 3 ay önce A.E.A. adlı kişiye 9 bin liraya anlaşarak sattı. İddiaya göre A.E.A., 500 lira kapora vererek otomobili alırken geri kalan 8 bin 500 lirayı 2 gün sonra vereceğini söyledi. Ancak parayı vermeyen A.E.A., otomobille ortadan kayboldu.

Haberin Devamı

Durumu polise bildirmeyen Caner Tomruk, önceki gün internet üzerinde satışa çıkarılan araçları incelerken 3 ay önce sattığı otomobilin Zonguldaklı Emrah Aka tarafından 8 bin liraya satışa çıkarıldığını gördü.

Dün arkadaşı ile Zonguldak’a gelen Caner Tomruk, Emrah Aka’yı müşteri gibi arayıp otomobili satın almak istediğini söyledi.

Öğle saatlerinde Milli Egemenlik Caddesi’nde Emrah Aka ile buluşan Caner Tomruk, aracın ücretinin 8 bin lira olmasına rağmen 10 bin lira vereceğini söyledi. Caner Tomruk, anlaşma yapıldıktan sonra otomobili denemek istediğini söyledi. Parayı vermeden arkadaşı Mustafa Hal ile otomobile binip uzaklaşan Tomruk, bir daha dönmedi.

Emrah Aka’nın durumu polise bildirmesi üzerine otomobil Düzce’de durduruldu. Caner Tomruk ve arkadaşı Zonguldak’a getirildi. 3 ay önce satıp parasını alamadığı otomobilini çalmaya kalkışan Caner Tomruk, polisteki ifadesinin ardından arkadaşı Mustafa Hal ile ’Hırsızlık’ suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Haberin Devamı

Caner Tomruk’tan şikayetçi olan Emrah Aka’nın, otomobili 1 ay önce H.Ç. adlı kişiden takas yöntemiyle aldığını söylediği belirtildi.

DHA