Türkiye (Son Dakika) Satırlı dehşete gazlı müdahale

Satırlı dehşete gazlı müdahale

Paylaş
Satırlı dehşete gazlı müdahale

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, çevresine elindeki satırla zarar verdiği ve madde bağımlısı olduğu öne sürülen kişi, saklandığı depodan polisin biber gazlı müdahalesi sonucu çıkınca gözaltına alındı. Şüpheliyi linç etmek isteyen kalabalığı polis biber gazı kullanarak dağıttı

Yeni Mahalle’de madde bağımlısı bir kişinin, elindeki satırla çevresine zarar verdiği ve bir evin zemin katında bulunan depoya girip buradaki eşyaları tahrip ettiği yönünde ihbar alan polis, harekete geçti.

İÇERİDEN SATIRLA KEPENKLERİ PARÇALADI


Polis, isminin Bekir T. (25) olduğu belirlenen kişinin depodan çıkmasını istedi. Bekir T’nin uyarıyı dikkate almaması üzerine polis, tedbir amaçlı olarak deponun kepenklerini kapattı. Depoda bulunan ve elindeki satırla kepenkleri parçalamaya çalışan Bekir T’ye polis, kepengin açık kısımlarından biber gazıyla müdahale etti.

Zaman zaman anons yapılarak dışarı çıkması istenen Bekir T, yaklaşık 2 saat süren çabalar sonucu satırı kepengin alt kısmından polise teslim ederek dışarı çıktı.

Haberin Devamı

Polis tarafından ekip otomobiline götürülürken mahalleliler, tepki gösterdikleri Bekir T’yi linç etmek istedi. Polis, bu sırada yaşanan arbede nedeniyle biber gazı kullanarak kalabalığı dağıttı. Bekir T, gözaltına alındı. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin de bölgede hazır bulunduğu olay sırasında gazdan etkilenen polis memurlarından biri elinden hafif yaralandı.

KULLANDIĞI OTOMOBİL ÇALINTI ÇIKTI


Öte yandan, Bekir T’nin katıldığı bir düğün sonrası söz konusu depoya girdiği, kullandığı otomobilin de bir gün önce Kahramanmaraş’tan çalındığı belirlendi. Bekir T’nin uyuşturucu madde kullandığına dair poliste kaydı olduğu öğrenildi.

AA