Yaşam Satış Rakamları artık cepte!

Satış Rakamları artık cepte!

Paylaş
Satış Rakamları artık cepte!

Akıllı telefonların gündelik hayattaki yerinin iyiden iyiye artmasıyla birlikte insanların hayatını kolaylaştıracak cep telefonu uygulamalarının da sayısında her geçen gün artış yaşanıyor

Son olarak Kütahya’da geliştirilen bir uygulama sayesinde artık firma sahipleri saha satışlarını canlı olarak takip edebilecek.

Haberin Devamı

“Saat-dakika bazında takip ediliyor”

Dumlupınar Üniversitesi Teknokent bünyesinde kurdukları yazılım firmasıyla yeni uygulamalar geliştiren şirket tarafından üretilen program, saha satışında devrim yapacak.

Patronların işini oldukça kolaylaştıracak bir uygulama geliştirdiklerini belirten şirket sorumlusu Ahmet Özrenk: “Uygulama sayesinde firmalar tüm ziyaret süreçlerini, saat-dakika bazında takip edebilmekte ve analizlerini yapabilmekte.

Bu sayede şirket yöneticileri tüm süreçleri verimli bir şekilde izleyebilir hale geldi. Projemiz, araçta fatura kesmekten başlıyor tahsilat süreçleri ve bunların internet üzerine entegrasyonuyla devam eden bir süreci içeriyor” dedi.

Özrenk, uygulamanın herhangi bir server veya altyapıya gerek duyulmadan tamamen bulut teknolojisi ile çalıştığını anlattı.

Haberin Devamı

Somfy Güneş Sensörleri ile Yaşam Alanınız Gölgede