Magazin Savaşçı 48. son bölüm izle! Sezon finali Kağan kendini yaktı

Savaşçı 48. son bölüm izle! Sezon finali Kağan kendini yaktı

Paylaş
Savaşçı 48. son bölüm izle! Sezon finali Kağan kendini yaktı

Savaşçı 48. bölüm dün akşam ekranlara geldi. Sezon finali yapan Savaşçı son bölümde Kağan, Kutalmış Paşa'yı vurarak hayatının resmen karartıyor. Yeni sezonda Kağan'ın nasıl kurtulacağı ise herkes tarafından merak ediliyor.

Savaşçı 48. bölümüyle dün akşam sezon finali yaptı. Savaşçı son bölümde Leyla'nın şeytani planı Başta Kağan olmak üzere, Kutalmış Paşa, Albay Kopuz ve Kılıç Timi'nin dengeleri altsütmeye yetiyor. Savaşçı sezon finalinin son sahnesi ise hayretlere düşürüyor. Annesini ve kardeşini Serdar'a emanet eden Kağan, Kutalmış Paşa'yı hastane çıkışı vurarak akılalmaz bir işe imza atıyor. Ardından da koşarak uzaklaşıyor.

Haberin Devamı

SAVAŞÇI SON BÖLÜM İZLE

Öldü sanılan Leyla’nın ortadan kaybolması kafaları karıştırır. Bu arada Kopuz Albay Leyla’yla ilgili önemli bilgilere ulaşır. Ancak Seyfi’den gelen bir istihbarat Leyla’nın başta Yüzbaşı Kağan olmak üzere, Kılıç Timi’ne saldırı planları içinde olabileceği ihtimalini yükseltir. Bağlantılı olduğu yapının yönlendirmesiyle harekete geçen Leyla, sonunda şeytani hamlesini yapar...

Leyla’nın bu hamlesi sadece Kağan’ın değil, Kutalmış Paşa, Albay Kopuz ve Kılıç Timi’nin diğer üyelerinin de hayatında büyük kırılmalara sebep olacaktır.