Magazin Savaşçı'da kahreden ölüm: 36. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Savaşçı'da kahreden ölüm: 36. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Paylaş
Savaşçı'da kahreden ölüm: 36. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Savaşçı 36. bölüm fragmanı yayınlandı. Savaşçı yeni bölümde Yüzbaşı Kağan, Yüzbaşı Haydar ve Bayram'ın ölüm haberi ana haberde veriliyor.

Fox TV'nin aksiyon dolu asker dizisi Savaşçı'nın 36. bölüm fragmanı yayınlandı. Savaşçı yeni bölümde ana haber bültenini izleyen TİM, kahreden haberi alıyor.

YÜREK YAKAN FERYAT

Sunucu Yüzbaşı Kağan, Yüzbaşı Haydar ve Bayram'ın bölgedeki çatışma sonucu hayatını kaybettiğini söylüyor. Bu anlarda hem TİM hem de 3 askerin yakınları kahroluyor. Kağan'ın annesinin feryadı ise yürekleri dağlıyor.



Şimdi sosyal medyada en çok merak edilen konu bu ölüm haberinin gerçek olup olmadığı... Diğer yandan ise yeni bir görev için bu haberin özellikle böyle verildiği görüşleri de yaygın...

Savaşçı 36. bölümüyle 18 Mart Pazar akşamı Fox TV ekranlarında...

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?


Kutalmış Paşa’nın verdiği özel göreve hazırlanan Yüzbaşı Kağan ve Haydar, öncelikle Kuzgun’un yapacağı eylemi bertaraf edecek ve bu onları asıl hedefe götürecektir.

Diğer taraftan Kuzgun’un büyük bir katliam peşinde olduğu ve bunu Türkiye yapmış gibi göstereceği yönündeki istihbarat Kılıç Timi’ni harekete geçirir. General Kutalmış ve Albay Kopuz’un yaptıkları plan doğrultusunda Kılıç Timi, Kuzgun ve adamlarını adım adım izler ve ne tür bir hazırlık içinde olduklarını çözer. Çok acımasız ve toplu bir katliam peşinde olan Kuzgun’u durdurmak için zamana karşı yarışan Kılıç Timi, öncelikle sivilleri kurtarmak için kendi canlarını hiçe sayarlar.

Albay Kopuz komutasındaki Kılıç Timi ölüme bu kadar yaklaşmışken Ankara’ya gelen haber, herkesin yüreğine ateş düşürür.

Haberin Devamı