Spor Savunmaya Terim ayarı

Savunmaya Terim ayarı

Paylaş
Savunmaya Terim ayarı

3 resmi maçta 6 gol yiyen Galatasaray'da, teknik direktör Fatih Terim savunmayı uyardı

Geçen sezon ligin en az gol yiyen takımı olan Galatasaray'ın, sezonun geride kalan 2 haftasında 4 gol birden kalesinde görmesi teknik direktör Fatih Terim ve yardımcılarını endişelendirdi.

Süper Kupa kazanılmasına rağmen F.Bahçe'den de 2 gol yiyen sarı kırmızılı savunmaya "Terim Ayarı" başladı. G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, Beşiktaş maçında oynayan oyunculara kısa süren bir çalışma yaptırırken, savunma oyuncuları ile de özel görüşmeler yaptı.

Özellikle serbest vuruşlardan yenen goller, eleştiri konusu olurken, Fatih Terim oyuncularına "Şampiyonlar Ligi Kurası çekiliyor. Kısa süre sonra çok daha güçlü rakiplerle oynamak zorundayız. Birbirinin hatasını kapatan, yardımlaşan bir ekip olmak zorundayız" uyarısında bulunduğu öğrenildi.

Terim ve yardımcılarının bu hafta antrenmanlarda çoğunlukla savunma üstüne çalışacağı bildirildi.

HAKAN BALTA'YA ALTERNATİF ARANIYOR

Galatasaray'ın Beşiktaş'tan yediği üçüncü golde Hakan Balta'nın önemli hata yapması sarı kırmızılı teknik heyeti bir kez daha bu oyuncuya alternatif bir transferin yapılması için harekete geçirdi.

Şampiyonlar Ligi maçlarında Hakan Balta'ya ağır yük bineceğini düşünen Terim ve yardımcıları daha önce transferi gündemde olan Fluminense takımında oynayan Carlinhos'un alınması için yönetimden harekete geçilmesini isteyecek.

Haberin Devamı