Türkiye (Son Dakika) Sayısal Loto tarihinin en yüksek ikramiyesiyle artık 'Çılgın Sayısal Loto'

Sayısal Loto tarihinin en yüksek ikramiyesiyle artık 'Çılgın Sayısal Loto'

Paylaş
Sayısal Loto tarihinin en yüksek ikramiyesiyle artık 'Çılgın Sayısal Loto'

Milli Piyango çatısı altındaki tüm oyunlar, yeni dönemde dağıtılacak ikramiye oranını artırdı. Yarın akşamki çekilişte Çılgın Sayısal Loto 50 milyon liralık büyük ikramiyesi ile rekor kıracak.

Sisal Şans, Türkiye’nin en köklü markalarından Milli Piyango’nun ürün yelpazesine yepyeni oyunlar kazandırarak yeni heyecanlar yaşatacak. Yeni dönemde Sisal Şans, farklı bir şans oyunları deneyiminin yaşanacağı oyunlarla geldi. Sisal Şans, ilk çekilişini büyük ikramiyenin 25 milyon TL olduğu Süper Loto ile bu akşam gerçekleştirecek. Yarın ise Çılgın Sayısal Loto’nun yeni dönem ilk çekilişiyle Sayısal Loto tarihindeki en yüksek büyük ikramiye olan 50 milyon TL kazanma fırsatı sunacak.

Haberin Devamı

"Herkesin şansı"

T.C. Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün izleme ve denetimine tabi olarak şans oyunlarının düzenlenmesine ilişkin iş ve hizmetleri yerine getirmek üzere Türkiye Varlık Fonu tarafından 10 yıl süreyle yetkilendirilen Sisal Şans, 1 Ağustos itibariyle faaliyetlerine başladı. Sisal Şans, “Herkesin Şansı” sloganıyla, ilk çekilişini bu akşam gerçekleştirecek.

Canlı yayın: millipiyangoonline.com

Dünya Piyango Birliği sertifikalı, son teknoloji ürünü yeni çekiliş makineleriyle kurulmuş olan ve ŞANS MERKEZİ adı verilen çekiliş stüdyosunda yapılacak çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden canlı olarak yayınlanacak ve dileyen herkes çekilişe katılabilecek.

WLA standartlarında yenilenen çekiliş makinaları

Yeni dönemde, son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda yapılan çekilişler canlı olarak yayınlanmaya devam edecek. “Dünya Piyango Birliği” (World Lottery Association) sertifikalı yeni çekiliş makineleri, tüm çekiliş sürecini otomatik olarak yapmaktadır. Çekilişlerde en büyük öncelik her zaman şeffaflığa verilmektedir

Haberin Devamı

İkramiye dağıtım oranı yüzde 47.5’den 59’a çıktı

Milli Piyango çatısı altındaki tüm oyunlarda, yeni dönemde oyuncuları bekleyen değişikliklerin başında, belirlenen ikramiye dağıtım oranları geliyor. 2019’da yüzde 47.5 olan ikramiye dağıtım oranı, yeni dönemde yüzde 59’a yükseliyor. Sisal Şans, önümüzdeki dönemde Milli Piyango’nun mevcut ürünlerini geliştirmenin yanı sıra yepyeni ve eğlenceli ürünlerle pazara heyecan ve dinamizm katacak.

Bir bakışta tüm değişiklikler

  • Yenilenen sayısal oyunlar: Çılgın Sayısal Loto, Süper Loto, Şans Topu ve On Numara
  • Kazı Kazan oyunları da yenilendi: “Altın”, “Şans Dağı” ve “12 Ay Şans” gibi yeni kartlar geliyor.
  • Kazı Kazan’da oyunculara 200 bin TL’den, 1 milyon 200 bin TL’ye varan miktarlarda büyük ikramiye kazanma şansı sunulacak.
  • Yeni dönemde Çılgın Sayısal Loto’da büyük ikramiyenin 250 milyon TL’ye ulaşması bekleniyor.
  • Sayısal Loto ve Süper Loto çekilişleri bundan böyle haftanın 3 günü gerçekleştirilecek.
  • Bir klasik olan Milli Piyango da her zamanki çekiliş günlerinde (ayın 9, 19 ve 29’unda) talihliler ile buluşmaya devam edecek.