Pazar Postası 'Saz çalabilmek için 1 milyon dolar verirdim'
Paylaş
'Saz çalabilmek için 1 milyon dolar verirdim'

Eroğlu Holding; 30 yılda Türk tekstil sektörünün lokomotiflerinden biri oldu. Eroğlu, yıllık 25 milyon metre kumaş ve 20 milyon jean üretimiyle, 37 ülkede 700'e yakın mağazaya ulaştı...

Özellikle Rusya’da en bilinen jean markası Colin’s ve global bir marka Loft ile önemli başarılara başarılar elde eden Holding, bu başarısını inşaat alanına da taşıdı. Eroğlu Gayrimenkul; dev projelere imza atıyor...

Haberin Devamı

ÇAĞRI BİLGİN

cagri.bilgin@posta.com.tr,

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şahin Eroğlu, 1994’te gruba katılan dünya markası Loft’u tekrar zirveye taşımaya kararlı. Eroğlu, Loft’u, 2015’e kadar 100 mağaza, 350 satış noktasına ulaştırmak istiyor.

Çok çalışıyor, hiç boş vakti yok Eroğlu’nun. Fakat müziğin yeri ayrı Şahin Bey için; “Keşke saz çalabilseydim...” diyor.

Rottweiler ve kangallarım var

Çatalca’da bir çiftliğimiz ve 15’in üzerinde köpeğimiz var. Farklı cinslerden. Kangalın da tutun da rottweiler, Alman kurduna kadar... Kangallardan hepsi korkuyor. Kuzular, kümes hayvanları da var ama ben köpeklere düşkünüm.

FUTBOL OYNUYORUM

Haftanın 3-4 günü koşuyorum ya da yüzüyorum. Bunun haricinde haftada 2 gün de halı sahada futbol oynuyorum. Maç yaptığımız bir grup var. 24, 23 ve 20 yaşlarında 3 tane oğlum var birlikte de halı sahaya çıkarız. Ailece Galatasaraylıyız. Sporu çok seven biriyim, imkan bulduğum sürece de yapıyorum.

Haberin Devamı

Şener Şen muhteşem

Yeşilçam sinemasının klasik aktör ve aktrislerini çok severim. Ayhan Işık’ın yeri özeldir. Türkan Şoray, Fatma Girik, Kadir İnanır, Yılmaz Güney’i sayabilirim. Şener Şen muhteşem bir oyuncu. Her filmini izledim ve izlerim. Cem Yılmaz da çok başarılı.

Kendi markalarımı giyiyorum

Alışverişe pak zaman bulamıyorum. Yurtdışına gittiğim zaman, onda da zaman kalırsa, alışveriş yapabiliyorum. Spor giyinmeyi tercih ediyorum. Kendi markalarımız Loft ve Colin’s’ten giyiniyorum. Aksesuar da severim.

Neşet Ertaş’ın yeri ayrı

Tüm müzikler bir yana türküler bir yana. Biz Aksaraylıyız, İç Anadolu Bölgesi’nin müziği, türküleri benim için çok özeldir. Burada da Neşet Ertaş ustayı tek geçerim. Abilerim, haftasonları bazen Kırşehir’den yerel sanatçılar davet ediyor.

Kanımızda var, sazı çok seviyorum. Ah bir de çalmayı bilseydim. Bana bu sazı 1 ayda öğreten olsa 1 milyon dolar vereceğim. Öğretirim diyen çıkıyor fakat benim zamanım yok ki. Bir enstrüman çalmak için, çok çalışmak ve zaman ayırmak gerekiyor.

TARKAN ÇOK ÖZEL

Müziği çok seviyorum. Sanırım en kolay yanıt; her türlü müziği severim demek. Türk Sanat Müziğini tercih ederim. Pop da çok hoşuma gider. Tarkan’ın yeri ayrıdır.

Haberin Devamı

Çok başarılı ve dışarıda bilinen bir isim. Yurtdışında bir mekanda Tarkan çalmaya başladığı zaman, gururlanıyor insan. Çok gezdiğim için iyi biliyorum; Türkiye’den bir Galatasaray bir de Tarkan tanınıyor.

Karadayı'yı takip ediyorum

Pazartesi akşamları müsait olursam Karadayı dizisini izliyorum. O diziye takıldım kaldım, hoşuma gidiyor. Televizyon izlemeye hiç vakit bulamıyorum aslında. Her akşam bir toplantı, yemek oluyor. Kaçırdığım zaman çocuklar kaydediyorlar. Kenan İmirzalıoğlu’nu beğeniyorum.

Prag'ı özledim

Tatil yurtdışına gittiğimiz zaman fırsat bulup, birkaç gün uzatıp yapabildiğim bir şey. Zaman fukarasıyız, çok çalışıyoruz. İnanın tatil aklıma bile gelmiyor.

Yazları ailece Güney’de tekneyle tatillerimiz oluyor. Benim için Prag çok özel bir şehir, rüya gibi. 3 yıldır gitmedim, özledim. Budapeşte de, Roma da öyle.

Yumurta bile kıramam

Yemek yemeyi çok seviyorum. Yemek seçen biri de değilim. Fakat bir şey yemek için başka şehirlere gidenlerden olmadım, lezzet avcısı değilim. Yemek pişirmeyi de hiç bilmem. Yumurta kırmayı bile beceremem.

Haberin Devamı

Sunset bir numaradır

İstanbul’a ilk kez gelen bir yabancı konuğum varsa onu Sunset’e götürüyorum. Sunset manzarası, konumu, mutfağı ve servisiyle çok önemli bir restoran. İstanbul’da çok sayıda mekana gidiyorum.

Ortaköy’de Anjelique’i de beğenirim. Kaşıbeyaz ve Yüksel de öyle. Boğaz’da Park Fora, Mavi, Arnavutköy Balıkçısı gibi gibi çok sayıda iyi mekan var.

(30.06.2013 tarihli Posta Karnaval ekinden alınmıştır.)