Spor Schalke ve Valencia tur için

Schalke ve Valencia tur için

Paylaş
Schalke ve Valencia tur için

Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında yarın Almanya'nın Schalke takımı, İspanya'nın Valencia takımıyla karşılaşacak

İspanya’da oynanan ilk maçta 1-1 berabere kalan iki takımın mücadelesinde tur atlayan takım, adını çeyrek finale yazdıracak.

Valencia maçının, Bundesliga’da zor günler geçiren ve 10. sırada yer alan Schalke’nin teknik direktörü Felix Magath için taraftarla arasını düzeltmesi için önemli bir fırsat olduğu belirtiliyor.

Magath, son maçlarda Schalke taraftarı tarafından protesto edilmişti. Schalke’de bu hafta idmanlara başlayan Hollandalı forvet Klaas-Jan Huntelaar’ın oynayıp oynamayacağı henüz belli değil.

Valencia’da sakatlıkları geçen David Albelda, Joaquin ve Aritz Aduriz’in bu maçta oynayabilecek durumda olduğu belirtiliyor.

MAÇLA İLGİLİ NOTLAR

İki takım daha önce Avrupa kupalarında 5 kez karşılaştı. Bu maçlarda iki takım da 1 galibiyet alırken, 3 maç berabere bitti. Evinde oynadığı son 3 Şampiyonlar Ligi maçını kazanan Schalke, İspanyol takımlarına karşı son 10 maçta sadece 1 galibiyet alabildi.

Schalke’nin İspanyol forveti Raul, bir gol daha atması halinde, Avrupa kupalarında 70 gole ulaşacak. Alman takımlarıyla oynadığı son 4 maçta berabere kalan Valencia, Almanya’da oynadığı son 13 maçta 1 galibiyet alabildi.

Valencia’da David Albelda, maçta forma giymesi halinde Şampiyonlar Ligi’nde 50. maçına çıkmış olacak.

İKİ TAKIMIN MUHTEMEL 11'LERİ

Schalke: Neuer - Uchida, Howedes, Metzelder, Sarpei - Matip, Kluge - Farfan, Raul, Jurado - Edu
Valencia: Guaita - Bruno, D. Navarro, R. Costa, Mathieu - Banega, Mehmet Topal - Pablo, Tino Costa, Mata - Soldado.

Haberin Devamı