Magazin Seçkin Piriler: Herkesi sevgiyle uğurluyorum!

Seçkin Piriler: Herkesi sevgiyle uğurluyorum!

Paylaş
Seçkin Piriler: Herkesi sevgiyle uğurluyorum!

Kanal D’de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Seçkin Piriler zor günleri atlattığı mesajını verdi

Seçkin Piriler, Duman grubunun solisti Kaan Tangöze’yle evliliğini 2016 yılının mart ayında, ihanete uğradığı için sonlandırmıştı. Kaan Tangöze geçen günlerde uğruna yuvasını yıktığı Kıvılcım Ural’la dünyaevine girmişti.

Haberin Devamı

Kanal D’de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Seçkin Piriler zor günleri atlattığı mesajını verdi.

"HERKES MUTLU OLSUN BEN DE MUTLU OLAYIM"

Seçkin Piriler, "Hayatıma giren, çıkan herkesi sevgiyle gönderiyorum" dedi. Hayatında bir kez aşık olduğunu söyleyen eski manken ve yeni oyuncu, "Bazen büyüyebilmen için bazı olayları yaşaman gerekiyor. Bazı insanlar sana bazı şeyleri öğretmek için giriyorlar ve süreleri bitince gidiyorlar. Hiç kimseyle problemim yok herkes kendi hayatına baksın ve mutlu olsun, ben de mutlu olayım." dedi.

AŞKA KAPISI AÇIK

Kapılarının aşka kapalı olmadığını da sözlerine ekleyen Seçkin Piriler konuşmasına şöyle devam etti:

"Şu anda bile konusu açıldığında elim buz tutuyor. Her başlangıcın bir sonu var. Yeni bir yola girdiler, bakalım ne kadar sürecek? Süreceğine asla inanmıyorum. Kendisine de söyledim, asla inanmıyorum... Ben her şeyimi söylüyorum. O benim her şeyimi biliyor. İstediğimi söylüyorum. İstediğim kadar özgürüm ona bir şey söylemekte...

Haberin Devamı

'ŞİMDİ KIVILCIM DÜŞÜNSÜN'

Hiç de umurumda değil ne düşündüğü! Bir kere aldatmış olan bir insan her zaman bunu yapacaktır. Ben bu yüzden evliliğime devam etmedim. Şimdi de başkaları o korkuyla yaşasınlar bakalım... Bakalım o korkuyla ne kadar sürecek? Benimle birlikteyken onunla olduğuna göre, Kaan'ın böyle bir şey yapabilecek kapasitesini gördüğüne göre, bu korkuyla ömür boyu yaşasın! Ben aldatıldığımı öğrendiğim anda 3 ay dayandım. 3 ayda delirdim, çıldırdım. Her kadında olabileceği gibi... Kimse sevdiği adamı başkasıyla paylaşmak istemez."