Magazin Seçkin'in yanındaki kişi kim çıktı?

Seçkin'in yanındaki kişi kim çıktı?

Paylaş
Seçkin'in yanındaki kişi kim çıktı?

Seçkin Piriler önceki akşam Kadıköy'deki rock barda Hayko Cepkin konserini boşandığı eşi Kaan Tangöze'nin 13 yıllık arkadaşı ile birlikte izledi

Seçkin Piriler ile Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, 5 yıllık aşkın ardından 2010’da evlenmişti. Kaan Tangöze eşini 10 ay önce tanıştığı şarkıcı Kıvılcım Ural ile aldatmıştı. Çift, oğulları Hakan ve Volkan’a rağmen geçen ay boşanmıştı. Üzüntüden 7 kilo veren Seçkin Piriler, daha fazla kilo vermemek için de bir uzmana başvurdu.

Haberin Devamı

HAYKO CEPKİN KONSERİNİ KAAN'IN ARKADAŞIYLA İZLEDİ

Seçkin Piriler önceki akşam Kadıköy’deki rock bar Dorock XL’da, Hayko Cepkin konserini izledi. Kendisine objektiflerden kaçan, adını vermek istemeyen bir genç eşlik etti. Bu kişinin Kaan Tangöze’nin 13 yıllık arkadaşı Viron Kapıdağ olduğu ortaya çıktı. Viron Kapıdağ, Seçkin Piriler ile Kaan Tangöze’nin 6 yıl önce Ulus, Bizim Tepe’de yapılan düğünlerinde de görüntülenmişti.

‘POSTERİ BEN YIRTMADIM'

Bu arada ikilinin, Kadıköy Dorock XL’daki gecesinde şöyle bir iddia ortaya atıldı: “Seçkin Piriler çakırkeyf oldu. Kulübün duvarlarında gördüğü Duman posterlerini yırtıp attı. Bu sırada bağırıp çağırıp ağladı. Arkadaşları tarafından zor sakinleştirildi. Seçkin Piriler “İddia kesinlikle doğru değil. Posterlerin yırtıldığından bile haberim yok. Kimin yaptığını nereden bileyim? Kötü şeyler yaşamış olabiliriz. Hiçbirini unutmam mümkün değil. Ama Kaan’dan asla nefret etmiyorum” dedi.

Haberin Devamı