Magazin Seda Ocak kimdir? Kaç yaşında...

Seda Ocak kimdir? Kaç yaşında...

Paylaş
Seda Ocak kimdir? Kaç yaşında...

Survivor 2019'un başlamasına 2 hafta kaldı. Yarışmacılar ise yavaş yavaş şekilleniyor. Hakan Kanık'tan sonra ikinci yarışmacı Sema Aydemir'in ikiz kardeşi Seda Ocak oldu. Bu gelişmenin ardından "Seda Ocak kimdir?" sorusu sorulmaya başlandı.

Surivor 2019, 2 Şubat Cumartesi günü başlıyor. 30 kişilik aday kadrodan ilk yarışmacı MasterChef yarışmasından da tanıdığımız Hakan Kanık olmuştu. İkinci yarışmacı ise dün belirlendi. Eski Survivor yarışmacısı Sema Aydemir'in ikiz kardeşi Seda Ocak yeni yarışmacı oldu. Peki, Seda Ocak kimdir?

Haberin Devamı

SEDA OCAK KİMDİR?

Seda Ocak, eski Survivor yarışmacısı milli atlet Sema Aydemir'in ikiz kardeşidir. Seda Ocak, 34 yaşında ve Bursalıdır. Eski milli atlet ve antrenördür. İki çocuğu vardır.

Seda Ocak Survivor 2019 tanıtım filminde kendisini şu sözlerle anlatıyor, "Atletizme Sema ile birlikte başladık sonra branşlarımızı seçtik. Ben 100 metre engelli koşucuyum. 2003 yılında evlendikten sonra sporu bıraktım. Survivor’a hazırlık aşamasında günde 2 antrenman yaptık. Zorlandık ama değdi. Gözümün kara olmasının parkurlarda işe yarayacağını düşünüyorum. Canım tatlı değildir, hırsıma da güveniyorum."