Magazin Seda Sayan giydiği çorapla dalga geçen Okan Bayülgen'e yanıt verdi!

Seda Sayan giydiği çorapla dalga geçen Okan Bayülgen'e yanıt verdi!

Paylaş
Seda Sayan giydiği çorapla dalga geçen Okan Bayülgen'e yanıt verdi!

Yemekteyiz'in sunucusu Seda Sayan, geçen günlerde açık ayakkabının içerisine çorap giydiği için kendisini eleştiren Okan Bayülgen'e "Sen benim topuğuma kurban olasın, bastığım yerlerde köpek olasın" şarkısıyla gönderme yaptı.

Geçen günlerde Kanal D'deki '2. Sayfa' programına konuk olan Seda Sayan, 15 bin TL'lik ayakkabısının içine çorap giymişti.

Haberin Devamı

"BEN ÇORAP KADINIYIM"

Çoraplarıyla çok eleştirilen Sayan, kendisini şu sözlerle savunmuştu:

"Yaz sıcağında giydiğim o çorap zaten çok ipek, eldivenle giyebileceğiniz bir çorap. Çorap bir kültürdür. Ben çorap kadınıyım. Sen giyersin, giymezsin, baldırı çıplak gezersin; beni ilgilendirmez. Ben çorap severim. Ağustosta giydiğim çoraptan dolayı hanımefendilerden "Helal olsun" diyenler duydum. Bu başka bir şeydir. Mesela bu kraliyet ailesinde bir kuraldır. Çorap Fransa'dan doğmuştur."

"ANNEANNE ÇORABI"

Okan Bayülgen ise şov programında "Bu anneanne çorabı ipek çorabı değil. Çikolatalı dondurma şeklinde dondurma giymiş. çorap bir kültür değildir atma" deyip Sayan'la dalga geçmişti.

"SEN BENİM TOPUĞUMA KURBAN OLASIN"

Haberin Devamı

Sayan ise kendisini ti'ye alan Okan Bayülgen'e "Sen benim topuğuma kurban olasın, bastığım yerlerde köpek olasın" şarkısıyla karşılık verdi.

Yemekteyiz'in setinde video çeken Sayan, Instagram hesabında paylaştığı videoya Bayülgen'i etiketleyerek "Sana armağan bu şarkım" dedi.