Magazin Sedat Doğan ailesini bir kez daha üzdü

Sedat Doğan ailesini bir kez daha üzdü

Paylaş
Sedat Doğan ailesini bir kez daha üzdü

Ailesinin Türkiye'ye dönmesi için 4 kez bilet aldığı Sedat Doğan yine üzdü...

Türkiye’de hakkında dolandırıcılıktan suç duyurusu bulunan Sedat Doğan yeni bir hayat kurmak için Brezilya’ya gitmişti. Güney Amerika’da fotoğrafçılık yapıp geçimini sağlamayı planlayan Sedat Doğan’ın işleri istediği gibi gitmedi.

Uyuşturucu madde kullanan Sedat Doğan bütün parasını Brezilya’da harcadı.

Ailesinin yardımlarına rağmen maddi sıkıntılar çeken Sedat Doğan'ın hırsızlık yaptığı ortaya çıktı. Brezilya’da çeşitli suçlara karışan fotoğrafçı geçen günlerde polisler tarafından yakalanıp ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Çıkan haberlerden sonra ailesi Sedat Doğan’ı Türkiye’ye gelmesi için ikna etti. Sedat Doğan ise her seferinde bilinmeyen bir nedenle ülkeye dönmekten vazgeçti.


Acılı anne Hicran Doğan ilk kez konuştu: Sedat Doğan'dan haber var



UÇAK BİLETİ VE PASAPORTUNU KAYBETTİ


Duymayan Kalmasın'ın haberine göre; ailesini daha önce 3 kez yüzüstü bırakan Sedat Doğan için önceki gün bir kez daha uçak bileti alındı.

Anne Hicran Doğan, oğlunun dün akşam 22.00'da Atatürk Havalimanı'na ineceğini söyledi. Ancak, ailenin merakla beklediği Sedat Doğan o uçağa da binmedi. Sedat Doğan'ın pasaportunu ve uçak biletini kaybettiği öğrenildi.


Sedat Doğan'ın parıltılı hayattan hırsızlığa uzanan hikayesi


DEMET'İ DOLANDIRDI


Demet Akalın, “Sedat Doğan annesinin kanser olduğunu, ilaç parası bulamadığını söyleyip benden 2 bin lira aldı. Sonra bankaya gidip hesabımdan para çekmeye kalktı. Meğer herkesi dolandırıyormuş. Polise şikayet ettim” demişti.

Geçen Aralık’ta Tuğrul Odabaş ile evlenenen Işın Karaca eski eşi Sedat Doğan için “Benim adımı kullanmasından çok büyük üzüntü duyuyorum” demişti.

Haberin Devamı