Türkiye (Son Dakika) Sedye üzerinde hakim karşısına çıktı!

Sedye üzerinde hakim karşısına çıktı!

Paylaş
Sedye üzerinde hakim karşısına çıktı!

Diyarbakır'da hemşire Özlem Görükmez ile noter katibi Özlem Akdağ'ı öldürdükten sonra intihara teşebbüs eden 60 yaşındaki Şehmuz Yıldız, hastanedeki tedavisinin ardından bugün sedyeyle sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine konuldu

Diyarbakır'ın merkez Bağlar İlçesi 10 Nolu Sağlık Ocağı'nda temizlik işçisi olarak çalışan Şehmuz Yıldız, 21 Ağustos günü aynı sağlık ocağında çalıştığı 29 yaşındaki hemşire Özlem Görükmez ile 6'ıncı noter katibi 40 yaşındaki Özlem Akdağ'ı işyerlerinde tabancayla vurup öldürdükten sonra başına ateş açarak intihara teşebbüs etti.

Haberin Devamı

Yaralanan Yıldız, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildikten sonra bugün polis tarafından adliyeye sevk edildi. İntihar girişiminde vücudunun sol tarafında kısmı felç oluşan Yıldız, ambulansla getirildiği adliye binasından mahkeme salonuna sedye üzerinde taşındı.

Sedye üzerinde savcıya ifade verdikten sonra mahkemeye sevk edilen Yıldız, tutuklanmak üzere mahkemeye sevk edildi.

Yıldız, mahkemedeki ifadesinde olay günü üzerinde çıkan mektupta yazdıklarını tekrar ettiğini belirterek, Özlem Görükmez ile Özlem Akdağ'ı öldürdüğü için pişman olmadığını söylediği öğrenildi. Yıldız, kasten ve planlayarak adam öldürmek gerekçesiyle tutuklanıp cezaevine konuldu.

DHA