Magazin Şef Mehmet Yalçınkaya, MasterChef'te yarışmacıya portakal kabuğu yedirdi

Şef Mehmet Yalçınkaya, MasterChef'te yarışmacıya portakal kabuğu yedirdi

Paylaş
Şef Mehmet Yalçınkaya, MasterChef'te yarışmacıya portakal kabuğu yedirdi

MasterChef'te jüri üyesi olan şef Mehmet Yalçınkaya, kaptanlık oyununda yaptığı yemeğin yanına kabuklu portakal koyan Yasin'e ceza verdi. Sunum tabağına yenilmeyecek şeyler koymayın diyen Mehmet Yalçınkaya, Yasin'e portakal kabuğu yedirdi

Haftanın elemesi öncesi oynanan kaptanlık oyununda, yarışmacılar şeflerden gelen talimat doğrultusunda kısa süre içesinde en iyi yemeği yapmak için mücadele etti. Eğlenceli kişiliğiyle yarışmada dikkat çeken Yasin, Portodil isimli portakallı bir çorba yaptı. Ancak Mehmet Şef tadım sırasında tabaktaki portakal kabuklarını görünce sinirlendi.

Haberin Devamı

'Benim yemeyeceğim şeyi neden koydun?'

"Benim yemeyeceğim şeyi neden koydun?" diye soran Mehmet Şef, Yasin'e portakal kabuğunu yedirdi. Mehmet Şef'in "Sakın ben giderken ağzından çıkartma ben bakıyorum" sözleri dikkat çekti. Yasin ise Mehmet Yalçınkaya'nın verdiği cezayı kabul ederek portakal kabuğunu yemek zorunda kaldı.

Kaptanlık oyununu kim kazandı?

Şeflerin yaptığı tadımın ardından, MasterChef'te bu hafta kaptanlık ödülünü Suna almaya hak kazandı. Suna mavi takımın kaptanı olurken, kırmızı takımın kaptanı da Ekin oldu.

Takım oyununu hangi takım kazandı?

MasterChef'te takımların belirlenmesinin ardından yarışmacıları ödül oyunu için mücadele etti. Ödül oyununda kırmızı ve mavi takımlar meyveli iki katlı pasta yaptı. 1 saatlik sürede pastalarını tamamlamak zorunda olan yarışmacılar zor anlar yaşadı. Şeflerin tadımlarının ardından ise kazanan mavi takım oldu.

Haberin Devamı