Tarsus Sefa Köprüsü hizmete girdi

Sefa Köprüsü hizmete girdi

Paylaş
Sefa Köprüsü hizmete girdi

Sefa Köprüsü hizmete girdi

MERSİN, (DHA) - MERSİN Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarsus'ta inşa edilen Sefa Köprüsü düzenlenen törenle hizmete girdi.
Fevzi Çakmak Mahallesi'ni Tozkoparan Mahallesi'ne bağlayan ve 4 milyon 500 bin TL'ye mal olan 73 metre uzunluğundaki köprünün açılış törenine; Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, İYİ Parti Milletvekili Hakan Sıdalı, Demokrat Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayfer Yılmaz, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Geride kalan 25 yıl boyunca Tarsus ve Mersin'i daha iyi noktalara getirmek adına çalıştıklarının altını çizen Burhanettin Kocamaz, "Kafamızda bir tek iş, bir tek hedef vardı; Tarsus'u ve Mersin'i hak ettiği yere getirmek, sırtımıza yüklenen ağır vebalin altından dua ve desteklerle kalkmak, bize olan güveni boşa çıkarmamak, insan ayrımı yapmadan herkesi Türkiye Cumhuriyeti'nin bir vatandaşı olarak görmek ve onların hayatını kolaylaştırarak, yaşadığımız kente hizmet ederek insanları barış ve huzur içinde yaşatmak. Ancak bizim bu gayretlerimiz birilerini rahatsız etmiş olacak ki önümüzü kesmek istediler. Oluşturduğumuz gönül bağını koparmak istediler. Bugüne kadar önümüze konulan bütün engelleri Allah'ın izni ve vatandaşın duasıyla aştık. Bundan sonra da aşmaya devam edeceğiz" dedi.
Tarsus'a yapılan hizmetlere de değinen Başkan Kocamaz'ın konuşmasının ardından Sefa Köprüsü'nün açılış kurdelesi kesildi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı