Magazin Sefa Zengin kimdir? Kaç yaşında?

Sefa Zengin kimdir? Kaç yaşında?

Paylaş
Sefa Zengin kimdir? Kaç yaşında?

Kurtlar Vadisi dizisiyle ünlenen oyuncu Sefa Zengin, önceki gün tatil dönüşü ailesiyle birlikte kaza geçirdi. Ölümden kıl payı dönen Zengin ve ailesi bir de kendilerine çarpan kişi tarafından saldırıya uğradı. Bu korkutucu kaza sonrası ünlü oyuncu hakkındaki bilgiler merak edilirken 'Sefa Zengin kimdir?' sorusu gündem aldı.

Tatil için Muğla'ya giden ünlü oyuncu Sefa Zengin İstanbul'a dönerken İzmir'de kaza geçirdi. Oyuncunun ve ailesinin bulunduğu araç takla attı. Neyse ki Zengin ve ailesi kazayı ufak sıyrıklarla atlattı. Bu üzücü haber sonrası "Sefa Zengin kimdir?" sorusu aratılmaya başlandı.

Haberin Devamı

''DARP ETMEYE ÇALIŞTI''

Sefa Zengin kaza anını şu şekilde anlattı: “Hiç bir otomobil sürücüsü bu kadar hızlı gitmemeli, inanılmaz bir hızla bize çarptı ve bizim aracımız takla attı. Kendimin ve şoförün emniyet kemerini çözdüm. İkimiz de arabadan çıktık olayın şoku ile 'Kim bu arabanın sahibi, bu kadar hızlı kullanıyor' dedim. Bunun üzerine eşim ve çocuğum yerde yatarken üzerime yürüdü darp etmeye çalıştı, bize saldırdı. Çok şükür biraz eşimde sıkıntı var ama önemli bir şeyimiz yok, verilmiş sadakamız varmış, çok ucuz atlattık."

SEFA ZENGİN KİMDİR?

Sefa Zengin 26 Mayıs 1980 yılında dünyaya gelmiştir. Malatya doğumludur. 47 yaşındadır. Figen Zengin ile evlidir. Türk Tiyatro ve dizi oyuncusudur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur. Tiyatro Bölümünü bitirmiştir. 1995 mezunudur. Dormen Tiyatrosunda oyunculuk yapmıştır. 1995 yılında Çiçek Taksi dizisiyle oyunculuğa başlamıştır. Daha sonra Dostlar Pasajı, Ruhsar, Hoşça kal yarın, Hiçbiryerde, Martılar Açken, Kurtlar Vadisi, Hürrem Sultan Özdemir, Gen, Binbir Gece, Yağmurdan Sonra Samael, Meçhule Gidenler Tetikçi, Semum, Dabbe 2, Ömre Bedel, Kurşun Bilal, Bana Bir Soygun Yaz, Kızılelma ve en son olarak Ne münasebet dizi ve filmlerinde oynamıştır.

Haberin Devamı

Sefa Zengin Kimdir, 1.72 boyundadır ve 70 kilodur. Kahverengi gözlüdür. Kurtlar vadisindeki rolüyle tanınmıştır. Başarılı bir oyuncudur. Sihirli Anahtar ajansıyla çalışmaktadır.

1968 Malatya doğumlu. Tiyatro ve dizi sinema oyuncusu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümü 1995 mezunu.1994-2001 yılları arasında Dormen Tiyatrosu’nda profesyonel oyunculuk yaptı.

İstanbul Bilgi Üniversitesi oyuncularından oluşan Tiyatro Candela’nın sahneye koyduğu Karmakarşık, Popcorn, Kare As ve Oyun isimli oyunların yönetmenliğini yapmıştır. 2003 yılında rol aldığı Kurtlar Vadisi adlı dizide canlandırdığı, psikolojik sorunları olan Erdal Kömürcü karakteriyle geniş halk kitlelerinin beğenisini kazandı.Tiyatro İstanbuldaikinin biri,Oyuncular Tiyatro GrubundaTroyalı Kadınlar,Volkan Severcan Yapımda Korkuyorum Sevgilimadlı oyunlarda oynadı.tiyatro ve etkili konuşma teknikleri eğitmenliği,dizi film,reklam,belgesel ve sinema filmi seslendirmeleri yapmaktadır.Halen Koç Üniversitesinde Koç Oyuncuları tiyatro grubunun yönetmen ve eğitmenliğini sürdürmektedir.

Haberin Devamı

Rol aldığı film ve dizler:

2011 - Kurşun Bilal - Çıyan

2010 - Ömre Bedel

2009 - Dabbe 2

2007 - Semum

2006 - Meçhule Gidenler Tetikçi - Atmaca

2006 - Yağmurdan Sonra Samael - Korin

2005 - Binbir Gece

2005 - Gen

2003 - Hürrem Sultan Özdemir - Paşa

2003 - Kurtlar Vadisi - Erdal Kömürcü

2002 - Martılar Açken

2001 - Hiçbiryerde

1998 - Hoşçakal Yarın

1997 - Ruhsar

1997 - Dostlar Pasajı

1995 - Çiçek Taksi