Seferihisar Seferihisar’da 8 halk plajına mavi bayrak

Seferihisar’da 8 halk plajına mavi bayrak

Paylaş
Seferihisar’da 8 halk plajına mavi bayrak

Seferihisar’da 8 halk plajına mavi bayrak

İZMİR'in Seferihisar ilçesindeki 2019 yılı mavi bayrak teslim töreni Sığacık Akkum Halk Plajı’nda yapıldı. Törende, Seferihisar Belediyesi’ne ait 8 halk plajıyla beraber, bir marina ve otele mavi bayrak verildi.

Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) Mavi Bayrak Kuzey Ege Koordinatörü Doğan Karataş tarafından teslim edilen 8 halk plajının mavi bayrakları, Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, marinanınki Faruk Günlü ve otelin mavi bayrağı Tuğba Türkücü tarafından alındı. Törende konuşan Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, mavi bayraklı plajlarda en iyi hizmeti verdiklerini söyleyerek, "Mavi Bayraklı plajlarımızda 10'uncu senemizi dolduruyoruz. Bu 10 yıl içerisinde çok yol kat ettik. Türkiye’de en fazla mavi bayraklı halk plajı olan belediyelerden biriyiz. Mavi bayrak ve Cittaslow etiketlerimizi korumak için sivil toplum kuruluşları ile beraber çalışıyoruz" dedi.

SEFERİHİSAR’DAKİ MAVİ BAYRAKLI PLAJLAR

Seferihisar'daki Akarca Bahadır Mevkii Halk Plajı, Akarca Gemisuyu Mevkii Halk Plajı, Doğanbey Sakız Ağacı Mevkii, Doğanbey Havacılar Sitesi, Doğanbey Ömür Beldesi, Ürkmez Sağlık Ocağı Plajı, Seferihisar Büyük Akkum Plajı, Bengiler Mahallesi Halk Plajı, mavi bayraklı halk plajları olarak hizmet veriyor.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı